Rozio Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Ja w domu, nawet bardzo zmoknąć nie zdążyłem :P Szkoda że przygoda z KTMem tak się skończyła, ale z drugiej strony dobrze że nikomu się nic nie stało. Mimo że jeździłem w sumie może 20 min to czuje to w rękach i nogach :P Nawet Kroolikowi susy mogą nie wychodzić :P To jak, jedziemy na pogoń za lisem, kto kupuje crossówke :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Czesc. Szkoda ze mnie nie było :P ale w przyszłym sezonie to zabieram tam moj wynalazek "Gnieciuch 175 GM" ... tylko go dokonczyc musze :mrgreen: wie ktos gdzie by zrobili łańcuch do wski na zamówieniebo org. jest krotki. :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Pieeekna impreza była! Crossiki to fajne motury... tak cos mnie naszło... tak fajnie na koło ida...hehehe :P :P :P Super fotki i ten filmik "droga2" hehehe "ładnie na tej NSR-ce wymiata koles" hehehe :twisted: :twisted: :twisted: Trza sie poskładac na wspolnego KTM-a czy innego dziada i za 20zł tyrac go cały dzien w Raciechowicach :mrgreen: Zdrowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 O tak bylo super, dzieki wszystkim za tak zajefajna wycieczke i razem spedzony dzien :P Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubo Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Witm,Powiem wam chłopaki, że patrząc na te zdjęcia i oglądając filmiki to normalnie widzę, iż mieliscie SUPER wyjazd. Cieszę się, że pogoda się udała. DObrze też iż koledze Kroolik'owi nic się nie stało i wrócił do domu cały i zdrowy(w przeciwieństwie do maszyny)...Jednak na zdjęciach widać wszystko przejrzyście... Ekipa SUPER, pogoda fajna, żarełko POŻĄDNE :mrgreen: , motorki fajne, tor ZARĄBISTY i ogólnie wszytslko OK.Filmiki pt "droga1" i "Droga2" są fajniuśkie... (2 lepsza) widzę, ze łukasik chciał pokazać koledze Monka co potrafi NSR'ka ;-) ale Ty tam Łukasik wiesz... GS jeździ lepiej od Virago :lol: ...(wtajemniczeni wiedzą oco chodzi 8) ) Pozdrowionka i mam nadzieję, ze do kiedyś... Kuba Cytuj Poszukujesz ubioru, części eksploatacyjnych?Zapraszam -> http://www.facebook.com/bimotohttp://moto.allegro....hp?us_id=681059 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 A my wdrapaliśmy się na Górę Żar w sobotę i zjechaliśmy na żarełko do Szczyrku. Na Żarze wiało tak, że szybowce ustawiwszy się pod wiatr, wisiały zupełnie bez ruchu 8O Dla zainteresowanych fotki http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/20041030/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Filmiki pt "droga1" i "Droga2" są fajniuśkie... (2 lepsza) widzę, ze łukasik chciał pokazać koledze Monka co potrafi NSR'ka ehema czemu mi?ja nigdy nie mowilem ze NSRka jezdzi zle. mialem tez okazje kawalek nia jechac i uwazam ze jest bardzo fajna. jesli masz na mysle tego kogo on mijal, to byl to Rozio.Mnie nie bylo w poblizu ani samochodu z ktorego krecony byl film, ani motocykli. Bylem w promieniu powiedzmy 30km :PPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Dopiero teraz do netu sie dorwalem.Sorry, ze przeze mnie nie pojezdziliscie wiecej. Jest mi troche przykro z tego powodu. Takze jezeli bedziecie organizowac jakas impreze grupy krakowskiej, nie wiem, rozpoczecie sezonu, czy cos podobnego do dzisiejszej imprezy to zobowiazuje sie dostarczyc "kratke" browarka i cos do zakaszenia. A jezeli nie bede mogl osobiscie, to przynajmniej przelac srodki. Ehh, nie dosc ze zespulem zabawe, to jeszcze w drodze powrotnej dostalem telefon, ze zginal kolega kolegi , mieszkaniec Bochni, ktory rowniez czesto goscil na torze. 50 metrow od miejsca garazowania motocykla, nie wydalo i wbil sie w barierki przy kladce dla pieszych. Zginal na miejscu ['] . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubo Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 Ehh, nie dosc ze zespulem zabawe, to jeszcze w drodze powrotnej dostalem telefon, ze zginal kolega kolegi , mieszkaniec Bochni, ktory rowniez czesto goscil na torze. 50 metrow od miejsca garazowania motocykla, nie wydalo i wbil sie w barierki przy kladce dla pieszych. Zginal na miejscu ['] Współczucia, jednak przy takiej pogodzie, to nie trudno i wypadek, tym bardziej na motocyklu... ['][']['] :cry: Pozdrawiam, Kuba i czekam na jakieś następne okazje, zebym mógł się z Wami zapoznać... Cytuj Poszukujesz ubioru, części eksploatacyjnych?Zapraszam -> http://www.facebook.com/bimotohttp://moto.allegro....hp?us_id=681059 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 lecz On jak to On lubi się pościgać z innymi A co ty za głupoty wypisujesz? :P kroolik, przykra sprawa z tym kumplem. A co do KTM-ow to zdarza się! Dobrze ze tobie nic sie nie stało! A te browary... to jeszcze sie dogadamy, jak bedziesz w Kraku daj znac to sie gdzies wyskoczy... :P Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 A my wdrapaliśmy się na Górę Żar w sobotę i zjechaliśmy na żarełko do Szczyrku. Na Żarze wiało tak, że szybowce ustawiwszy się pod wiatr, wisiały zupełnie bez ruchu Oj wiało wiało i to naprawdę porządnie :P ale te widoki :P warte były huraganowych podmuchów.Pozdrowienia dla reszty kompanów ... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 A my wdrapaliśmy się na Górę Żar w sobotę i zjechaliśmy na żarełko do Szczyrku. Na Żarze wiało tak, że szybowce ustawiwszy się pod wiatr, wisiały zupełnie bez ruchu Oj wiało wiało i to naprawdę porządnie :P ale te widoki :P warte były huraganowych podmuchów.Pozdrowienia dla reszty kompanów ... :PNo cóż Ruff.Trzeba było ruszyć ass i przyjechać.Następnej razy już może nie być w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Na krosach było ekstra !!!Kiełbaska pivko i podziwanire jazdy chłopaków !!!Szkoda że sie tak skończyło troszke wcześniej ale naszczęście Kroolik wylądował na cztery łapy!!!(wsdzyscy cali))) :P Kroolik wyrazy współczucia !!! Szkoda że sie tak stało z Twoim kolegą! :cry: pozdr dla całej ekipy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Grishackh: Co prawda to prawda, trzeba było ruszyć dupsko, ale ta pogoda mnie tak zwiodła, ale pojechałem na rowerowy rekonesans i potem popołudniu wytoczyłem sprzęta i troszku pośmigałem. Kroolik: Nic sie nie martw... Zdarza się, nawet najlepszym... Pewnie, że szkoda, ale jeszcze sobie kiedyś nadrobimy. Najważniejsze, że Tobie nic a reszta to pikuś...Wyrazy współczucia z powodu kolegi [*]A kratki piwka chyba nikt nie odmówi :PBTW: Znalazłem w "MOTOCYKLu" ogłoszenie o uzywanych częściach do KTM'a, niestety był tylko telefon: 601 829 608. Warto spróbować zadzwonić. A impra supcio - chce KTMa na gwiazdke :PTrzeba będzie powtórzyć to kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Ruff!!!To kiedy zmieniaż tłumik w GSie ?? :?: :lol: Tamten czerwony moto ładnie grał no nie ??? :P Jak by tak czarna strzała grała był bym pełen podziwu :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi