muzyk Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 Kto ma ochotę w czwartek po pracy na integrację z Tarnowską Konfederacją Motocyklistow "Wataha" - proszę o kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 i jeszcze jedno:Hein Gericke w Polsce! W koncu swiatek motocyklowy w naszym pieknym kraju doczekal sie sklepu z odzieża motocyklowa z prawdziwego zdarzenia. Sklep dobpiero sie rozkreca, jest duzo rzeczy wyprzedazowych po bardzo atrakcyjnych cenach (od 150zl za kurtke texowa). Namiary na sklep: Pełny adres:00-302 Warszawa ul.Mariensztat 8tel. 48 22 5389179mail: [email protected]www.starbike.pl - wkrótce otwarcie stronyotwarte poniedzialek - piatek 10-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 crossy też się pisze,tylko podajcie konkretny terminOKco powiecie na najblizsza niedziele - 31.10.2004?Z chetnych (tylko wyliczeniowo do podzielenia kosztow):-Matek-Rozio-Miszczu-KuboVirago-CosmoSquig-Lukazzz-Jadaje w sumie 7 sztuk czyli 300/7= ~43PLN na kask ;)czekam na dalsze propozycje terminu.Zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 Niedziela mi pasi. Dobrze by jeszcze było zadzwonić do ekipy KTM, czy im pasi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 co powiecie na najblizsza niedziele - 31.10.2004? Z chetnych (tylko wyliczeniowo do podzielenia kosztow): Tej! Monka!A ja to co?Ja też chce spróbować enduraka! trzaby sie zaopatrzyć w jakiś zapas paliwka. To oni wypożyczają KTMa bez paliwa ?? Znaczy 350 zeta bez paliwa !!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 Niedziela mi tez pasi. Chyba pozostaje sie dogadac z KTM-miarzami... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 To oni wypożyczają KTMa bez paliwa ?? Znaczy 350 zeta bez paliwa !!??Ruff. Nic nie pisales ze chcesz. Po za tym musisz wykupic dodatkowe ubezpieczenie bo KTMy na gume ida z gazu ;)Co do paliwa, to dowiem sie jak zadzwonie - moze jutro. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 no ja tez bym sie zbieral, tylko nei moge zarenczyc jak bede stal w niedziele z czasem ale np. jakbysmy sie do 15 czy cos takiego wyrobili to bym dal rade a pozatym to bylem z artorem w ojcowie ;) ;) a wy sie kiscie w tym miescie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 To oni wypożyczają KTMa bez paliwa ?? Znaczy 350 zeta bez paliwa !!??Mrehehe, wypożyczają z paliwkiem, ale jak sie nas zbierze i bedziemy jeździć ileśtam godzin jednym KTMkiem non stop to kiedyś mu sie waszka skończy, to są EXC, a nie Rally który ma 4 zbiorniki po 12 litrów... EXC ma być możliwie lekki wiec za dużo tam nie wlejesz. Takie me zdanie żeby sie zabezpieczyć :roll: Aha, to do tego kto się będzie umawiał z KTMiarzami z Ridera, umówta sie na jak najwcześniej coby było mase czasu na jazde bo trochu nas będzie. No chyba żeby zebrać jeszcze pare osób i wypożyczyć drugiego pomarańczowego potworka... 10 osób/600zł = 60zł na łebka, dycha więcej i jeden KTM więcej, do rozważenia, a myśle że 10 chetnych by sie znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 co powiecie na najblizsza niedziele - 31.10.2004? Witam,mi pasuje tylko która godzinka?(o 7.00 rano kończe prace pasuje mi sie troszke przespać),ale oczywiście się dostosuje.Aha jak tam jedziemy na moto czy samochodami? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 co powiecie na najblizsza niedziele - 31.10.2004? Witam' date='mi pasuje tylko która godzinka?(o 7.00 rano kończe prace pasuje mi sie troszke przespać),ale oczywiście się dostosuje.Aha jak tam jedziemy na moto czy samochodami? Pozdrawiam[/quote']Może najpierw niech sie wypowie ktoś kto gadał z Ridersami i jak sie umówili bo w niedziele na tor to se można przyjechać... ważniejsze żeby KTMy też przyjechały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubo Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 hejka...Juz PO wywiadówce, dobrze może i nie było, ale też i nie tragicznie... Zgłaszam swoją obecność.Podjadę tak jak wczesniej mówiłem autobucem "X-Kraków" i wysiądę kolo Makro. Już się na Privie dogadam z Miszczem, albo Łukaszem czy by mnie nie wzięli... No chyba że miszczu mnie z domu weźmie... ;) Ale to już kwestia dogadania ;-)Podajcie tylko ile kasiorki, na którą i gdzie się zbieramy... Fajnie będzie NAPEWNO... Pozdrówka, Kuba Cytuj Poszukujesz ubioru, części eksploatacyjnych?Zapraszam -> http://www.facebook.com/bimotohttp://moto.allegro....hp?us_id=681059 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 Wprawdzie ja nie "grupa krakowska" , ale po sasiedzku. Mam pytanie , czy mozna dolaczyc do tej niedzielnej imprezy, czy tez nie bardzo :-) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubo Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 Witaj,Widzę, że kolega z Katowic...Myślę, że niema ŻADNYCH przeciwskazań... Im więcej osób, tym lepiej, przyjemniej i taniej...Jesli tylko masz ochotę i czas to ja jak najbardziej myślę, iż fajnie by było jakbyś wpadł...A teraz pytanko... Którędy będziesz jechał?? Może byś mnie zabrał wtedy na plecaczka po drodze?? ja z Trzebini(na środku autostrady A4 Katowice-Kraków)... Widzę jaką masz maszynę i myślę, że jakbyś się zgodził, to nie odczułbyś zbytniego spoadku mocy ;) jakbyś jechał na 100% i mógłbyś mnie zabrać po drodze, to byłbym wdzięczny... Wpierw jednak ustalmy godzinę o której ammy być na miejscu, potem będizmey się umawiać... jeśli niemożesz, bo nielubisz jeździć z plecaczkami, albo masz już jakiegoś pasażera zapewnionego, to spoko, zabiorę się z Miszczuniem 8) . Pozdrowionko, Kuba(idę do szkoły, więc odezwę się jak coś koło 13...) ;) Cytuj Poszukujesz ubioru, części eksploatacyjnych?Zapraszam -> http://www.facebook.com/bimotohttp://moto.allegro....hp?us_id=681059 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 No bylo by super jakby mozna bylo dolaczyc! A wiec tak, jezeli juz to dojdzie do skutku, to chetnie moge kogos zabrac nie ma problemu. Z tym ze jak juz to pojade puszka, bo trzeba jakiejs graty zabrac do ubioru, do tego moge wziac np. grilla zeby zrobic jakis "cathering" :mrgreen: No i raczej bede jechal przez oswiecim, zator - mam blizej i taniej. Ale 2 osoby wstepnie moze bede mogl zabrac jezeli imprezka dojdzie do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi