Skocz do zawartości

Szukam kompanów- Kraków

Gość Sylwek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

chłopaki co jeżdżą na:R4,V2,R2 i szybszymch sprzętach...mam do sprzedania jednoczęściowy kombinezon Dainesa.ma protektory na łokciach ramionach i kolanach.jest to starszy model.kolor:czerwono-biało-czarny.cena też jest dobra.ja mam 183cm i pakuje sie w niego,ale niejestem zbyt szeroki,a szerszy odmnie napewno niewejdzie.pozdrawiam.

sli o mnie chodzi, to mozemy przelozyc na inny dzien, ale nie na srode :D lepiej na poniedzialek lub ew czwartek.
Proponujemy z Siasią coby najbliższe spotkanie "wtorkowe" zrobić u nas

Pavka, a to spotkanie u ciebie to kiedy?

o nie nie tylko nie na poniedziałek :D wtorek jest ok :twisted:

...no to może wpadniecie we wtorek? po 18? 19? kto chce adres dajcie znać

Hej

Kurde, w tym tygodniu maja juz byc pierwsze przymrozki w nocy (widze tu jakies -4 nawet). A moto na dworze. :D

Moze ktos ma pozyczyc kawalek w miare ciepłego garazu do piatku? :?: :?:

bo w piatek zwoze maszyne na zimowy sen do Poznania. :D

Pozdr

Wracalem dzisiaj ze Slowacji odcinkiem od Chocholowa do Rabki. Piekna trasa. Od Czarnego Dunajca do samiutkiej Rabki rowniutki asfalt i pelno winkielkow. Droga zadko uczeszczana, ale ja chyba zaczne tamtedy czesciej jezdzic :D Jesli ktos w tym sezonie bedzie sie wybieral na poludnie, to polecam. Napewno sie nie zawiedzie!

Pozdrawiam

Proponujemy z Siasią coby najbliższe spotkanie "wtorkowe" zrobić u nas. Zapraszamy wszystkich. Kto nie zna adresu niech się zgłosi na priva, maila lub gg.

oooo....spotkanko?! Tego mi potrzeba :-)...moge prosic o adres??

Odzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATV

Wszystkie marki w jednym miejscu!

witam - wiem że ten temat powinien znaleźć się bardziej w dziale kupie/sprzedam ale tutaj jest jedyne miejsce gdzie znajdę tylu forumowiczów z Krakowa i okolic.

Zwracam się z prośba - jeżeli ktoś z was przypadkiem usłyszał że jest do kupienia motocykl - GSX600R lub jakąś inna godną polecenie 600-tkę z roczników '90-'97 będe bardzo wdzięczny za każdy cynk.

Pozdrawiam i dzieki

Monka:

Kurde, w tym tygodniu maja juz byc pierwsze przymrozki w nocy (widze tu jakies -4 nawet). A moto na dworze.  

Moze ktos ma pozyczyc kawalek w miare ciepłego garazu do piatku?    

bo w piatek zwoze maszyne na zimowy sen do Poznania

A co motorkowi moga zrobić przymrozki ?? Bo moja Suzi jak wiesz tez na polu sypia...

A maszyny nie odstawiaj, bo ten tydzień ma byc zimny, ale nastepny ciepły (nawet do 16 stopni ma być, więc może jeszcze bedzie szło polatać - a jak mi zrobią sprzęta choć trochę to może nawet razem polatamy :D

A co motorkowi moga zrobić przymrozki ?? Bo moja Suzi jak wiesz tez na polu sypia...

mowi sie NA DWORZE :D :lol:

a nie wiem, ale wole sie nie przekonywac. po za tym kolega zaoferowal mi juz garaz, wiec przeprowadze sie na pare dni.

A maszyny nie odstawiaj, bo ten tydzień ma byc zimny, ale nastepny ciepły (nawet do 16 stopni ma być, więc może jeszcze bedzie szło polatać - a jak mi zrobią sprzęta choć trochę to może nawet razem polatamy

moze i moze :D

ale raczej odstawiam juz w ten piatek - biore urlop i jade 430km w kierunku polnocno-zachodnim. mam nadzieje, ze nie skostnieje po drodze.:D

byle do wiosny... :D

pozdr

mowi sie NA DWORZE  

jak cos to na DWORZU

Dworze ( nie mylic z dwór )

na Dworzu

tak sie odmienia prawidłowo

co nie zmienia faktu ze 80 % odmienia błędnie

jak moto stoi w Krakowie to napewno stoi na Polu

jak zaparkuje w Pyrlandii to bedzie stalo na Dworzu

Polo

Ja tam wole POLE

mowi sie NA DWORZE

Ja wolę nawet nie rozpoczynać dyskusji pole/dwór, ale jak ktoś chce to mu mogę wyjasnic pochodzenie tych różnic :D

Moje moto stoi na POLU i kropka !!

A Suzi na razie będzie nocowała chyba u pana doktora...

Czy spotkanie wtorkowe jest u Pavków juz na 100% ??

Moje moto stoi na POLU i kropka !

a nasze na parkingu :D, biedne obolałe :cry:

Czy spotkanie wtorkowe jest u Pavków juz na 100% ??

na 100% ZAPRASZAMY PO 18 JUTRO (WTOREK). nie spodziewajcie się domowych wypieków :twisted: ale :D nie zabraknie. kto jeszcze nie ma adresu a miałby ochotę odwiedzić inwalidę?

kto pierwszy przyjdzie będzie miał miejsce siedzące;)