Maciach Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 chłopaki co jeżdżą na:R4,V2,R2 i szybszymch sprzętach...mam do sprzedania jednoczęściowy kombinezon Dainesa.ma protektory na łokciach ramionach i kolanach.jest to starszy model.kolor:czerwono-biało-czarny.cena też jest dobra.ja mam 183cm i pakuje sie w niego,ale niejestem zbyt szeroki,a szerszy odmnie napewno niewejdzie.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 sli o mnie chodzi, to mozemy przelozyc na inny dzien, ale nie na srode :D lepiej na poniedzialek lub ew czwartek.Proponujemy z Siasią coby najbliższe spotkanie "wtorkowe" zrobić u nasPavka, a to spotkanie u ciebie to kiedy? o nie nie tylko nie na poniedziałek :D wtorek jest ok :twisted: ...no to może wpadniecie we wtorek? po 18? 19? kto chce adres dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 spoko wtorek może być :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 ... no i nie wytrzymałem :D :Dzlożylem dziś z 2-óch silników jeden działajacy , zrobiłem sobie wieczorem po mieście z 20 km trzeba jeszcze wyregulować gaźnik i zapłoni jazdaaaaa......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 No i widze że mądrze zrobiłeś. Korzystaj póki jest pogoda, tak żeby Ci na całą zimę wystarczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Hej Kurde, w tym tygodniu maja juz byc pierwsze przymrozki w nocy (widze tu jakies -4 nawet). A moto na dworze. :DMoze ktos ma pozyczyc kawalek w miare ciepłego garazu do piatku? :?: :?: bo w piatek zwoze maszyne na zimowy sen do Poznania. :DPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Wracalem dzisiaj ze Slowacji odcinkiem od Chocholowa do Rabki. Piekna trasa. Od Czarnego Dunajca do samiutkiej Rabki rowniutki asfalt i pelno winkielkow. Droga zadko uczeszczana, ale ja chyba zaczne tamtedy czesciej jezdzic :D Jesli ktos w tym sezonie bedzie sie wybieral na poludnie, to polecam. Napewno sie nie zawiedzie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Proponujemy z Siasią coby najbliższe spotkanie "wtorkowe" zrobić u nas. Zapraszamy wszystkich. Kto nie zna adresu niech się zgłosi na priva, maila lub gg. oooo....spotkanko?! Tego mi potrzeba :-)...moge prosic o adres?? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Moze ktos ma pozyczyc kawalek w miare ciepłego garazu do piatku? Moze daloby sie dogadac.Mam garaz w borku falenckim.Reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdem Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 witam - wiem że ten temat powinien znaleźć się bardziej w dziale kupie/sprzedam ale tutaj jest jedyne miejsce gdzie znajdę tylu forumowiczów z Krakowa i okolic. Zwracam się z prośba - jeżeli ktoś z was przypadkiem usłyszał że jest do kupienia motocykl - GSX600R lub jakąś inna godną polecenie 600-tkę z roczników '90-'97 będe bardzo wdzięczny za każdy cynk. Pozdrawiam i dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 Monka:Kurde, w tym tygodniu maja juz byc pierwsze przymrozki w nocy (widze tu jakies -4 nawet). A moto na dworze. Moze ktos ma pozyczyc kawalek w miare ciepłego garazu do piatku? bo w piatek zwoze maszyne na zimowy sen do Poznania A co motorkowi moga zrobić przymrozki ?? Bo moja Suzi jak wiesz tez na polu sypia...A maszyny nie odstawiaj, bo ten tydzień ma byc zimny, ale nastepny ciepły (nawet do 16 stopni ma być, więc może jeszcze bedzie szło polatać - a jak mi zrobią sprzęta choć trochę to może nawet razem polatamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 A co motorkowi moga zrobić przymrozki ?? Bo moja Suzi jak wiesz tez na polu sypia...mowi sie NA DWORZE :D :lol: a nie wiem, ale wole sie nie przekonywac. po za tym kolega zaoferowal mi juz garaz, wiec przeprowadze sie na pare dni.A maszyny nie odstawiaj, bo ten tydzień ma byc zimny, ale nastepny ciepły (nawet do 16 stopni ma być, więc może jeszcze bedzie szło polatać - a jak mi zrobią sprzęta choć trochę to może nawet razem polatamymoze i moze :Dale raczej odstawiam juz w ten piatek - biore urlop i jade 430km w kierunku polnocno-zachodnim. mam nadzieje, ze nie skostnieje po drodze.:D byle do wiosny... :Dpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 mowi sie NA DWORZE jak cos to na DWORZU Dworze ( nie mylic z dwór )na Dworzu tak sie odmienia prawidłowo co nie zmienia faktu ze 80 % odmienia błędnie jak moto stoi w Krakowie to napewno stoi na Polu jak zaparkuje w Pyrlandii to bedzie stalo na Dworzu PoloJa tam wole POLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 mowi sie NA DWORZEJa wolę nawet nie rozpoczynać dyskusji pole/dwór, ale jak ktoś chce to mu mogę wyjasnic pochodzenie tych różnic :D Moje moto stoi na POLU i kropka !! A Suzi na razie będzie nocowała chyba u pana doktora... Czy spotkanie wtorkowe jest u Pavków juz na 100% ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 Moje moto stoi na POLU i kropka ! a nasze na parkingu :D, biedne obolałe :cry: Czy spotkanie wtorkowe jest u Pavków juz na 100% ??na 100% ZAPRASZAMY PO 18 JUTRO (WTOREK). nie spodziewajcie się domowych wypieków :twisted: ale :D nie zabraknie. kto jeszcze nie ma adresu a miałby ochotę odwiedzić inwalidę? kto pierwszy przyjdzie będzie miał miejsce siedzące;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi