Ruff. Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Cześć i czołem !!!Sobotnia wycieczka była bardzo fajna. Tempo takie jak trzeba - no może nawet jak dla GS to troszkę za szybkie - apetyt miał wielki :crossy:Szkoda, że tylko w trzy sprżety, ale z drugiej strony może fajniej, bo w wiecej takie tempo byłoby trudniej utrzymać.Pogoda była mniut - oczywiście dzięki mnie :banghead:Pamiętajcie: jak chcecie miec świetną pogode na wycieczce moto to bierzcie mnie :P Oby jeszcze sie pare takich w tym sezonie zdarzyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Do Szereny: mam już dwa małe kotki przygotowane :evil2: łeeeeehehehehehehehe i dobry sznurek.a jak napiszesz że to mnie przywiążesz...to wiedz że diabli złego nieborą :twisted: łeeeeeeeeeehheheheheheh Maciach, wiesz że Cię powieszę na tym sznurku jeśli zrobisz coś złego tym kotkom, prawda :twisted: Ale oczywiście, jeśli tak się do nich przywiązałeś, to zabierz je ze sobą. Najlepiej na wizytę w domu dziecka, maluchy napewno się ucieszą :) Tylko pamiętaj, żeby im na trasie nie było zimno :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 dzis sobie troszke polatam po południu... tak gdzies od 18.00 pisze sie ktos...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 hej :D Proponuje aby miejsce spotkań przenieść z Osady do FreePub :) (Sławkowska 4)Przynajmniej na czas jesienno-zimowy. Sprzęty można zostawić na Placu szczepańskim , a każdej strony miasta dojazd jest dogodny.Kto był wczoraj widział, że nawet w czasie meczu było tam spokojnie, ceny nie odstraszają, muzyka także :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 dzis sobie troszke polatam po południu... tak gdzies od 18.00 pisze sie ktos...??? Ja się piszę, ale bedę się kontaktował tak koło 17:00, bo nie wiem czy uda mi się odpowiednio wczesniej z pracy wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Proponuje aby miejsce spotkań przenieść z Osady do FreePub :) (Sławkowska 4)Przynajmniej na czas jesienno-zimowy. Sprzęty można zostawić na Placu szczepańskim ' date=' a każdej strony miasta dojazd jest dogodny.Kto był wczoraj widział, że nawet w czasie meczu było tam spokojnie, ceny nie odstraszają, muzyka także :)[/quote']Może być, niech to jeszcze oceni nieobecna wczoraj część kompanii krakowskiej - we wtorek? :Dps. fotki z soboty na stonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Może być, niech to jeszcze oceni nieobecna wczoraj część kompanii krakowskiej - we wtorek? ps. fotki z soboty na stonce Siedzieliście wczoraj tak blisko, a ja do was nie mogłem pójść :DPracuję na rogu Sławkowskiej i Pijarskiej...Ja myślę, że możnaby sprawdzić we wtorek czy się nadawa :)Ale z uwagi na fajna pogodę to chyba jakoś później, bo wczesniej to trza polatać chyba... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Może podbije do FREE, ale najpierw pojadę na Barcie żeby zostawić informację o mszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Nooo Free Pub piekna sprawa... tylko swiatło nie działa w meskim... 8) I ile taksowek przed pubem... przynajmniej wczoraj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 dzis sobie troszke polatam po południu... tak gdzies od 18.00 pisze sie ktos...???TAK JEST! :)na BP (mateczne) o 18:00?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 będe............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 jak sie uda to bede - zobaczymy co dzien przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Wy to fajnie macie :) Ja na uczelni muszę siedzieć prawie do ósmej. Ale za to wczoraj Was zabawa ominęła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 TAK JEST! na BP (mateczne) o 18:00? Witam,ja wpadne ale napiszcie dokładnie gdzie ta BP jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Witam,ja wpadne ale napiszcie dokładnie gdzie ta BP jest. od ciebie z myslenic zakopianka ciengiem prosto az sie skonczy na wielkim rondziepo prawej BP + MCDonaldnie mozna nie trafic. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi