Okrop Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 w niedziele bardzo chetnie - tylko dajcie znac w jakich godzinach tam bedziecie??i ktos/sam zainteresowany = rozio = gdzie masz stoisko?? p.s. Maciach - gratuluje sprzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Będe od wczesnego rana na stanowisku 12, usiłując cokolwiek sprzedać. Żeby się spotkać każda okazja jest dobra, myśle że godz. 09-10 będzie odpowiednia chyba że straszne śpiochy z Was :twisted: .Ja na bajzlu będe przynajmniej do 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 Rozio - no, chyba że wszystkiego się już pozbędziesz :crossy:. A swoją drogą, to 9-ta RANO to iście BARBARZYŃSKA godzina!!!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 Motobajzel..., niedziela..., dupalala... to wszystko jest pikuś, wiadomo, że się wpadnie, ale co z sobotą :?: :?: :?: Jest czwartek wieczór i ani pół planu czy nawet chętnych do jakiegoś przelotu w sobote :?: :?: :?: :crossy: Czy tutaj chodzi o jazdę :crossy: czy o socjalizację :evil: :?: :?: :?: :P Więc jeszcze raz pytam czy ktoś ma ochote na jakiś przelot dalszy w sobotę :?: :?: :?: Dajcie znać, że jesteście chętni a gdzie polecimy to sie zobaczy, ale z 400 km to trza zrobić na bank, bo inaczej to po co w ogóle się z wyrka ruszać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 no na mnie nie liczcie-obowiazki rodzinne, ale w piatek chetnie posmicham, chociac raczej delikatnie, bo czuje ze po 3 mc przerwy kolo 70 bedzie wsam raz pozatym co do niektorych, to zawsze samemu mozna gdzies skoczyc, chociaz przyznaje ze zawsze lepiej w towarzystwie pozdrawiam i witam ponownie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 witamy Okropa na polskiej ziemi :banghead:widzę że pewnie spotkamy się w niedzielę koło 10-11 przy stanowisku Rozia na bajzlu. ale co z sobotą :?: :?: :?: Jutro Pavka pracuje, zresztą pogoda jest jaka jest... trzeba się pomału godzić z myślą że sezon się kończy :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 widzę że pewnie spotkamy się w niedzielę koło 10-11 przy stanowisku Rozia na bajzlu. Jak dam rade i mi sie bedzie chcialo rano wstac i jechac, to tez sie pokaze. ale co z sobotą :?: :?: :?: Jutro Pavka pracuje, zresztą pogoda jest jaka jest... trzeba się pomału godzić z myślą że sezon się kończy :cry:Onet zeznaje, ze bedzie moze pochmurno, ale nie deszczowo, temp. okolo 13 st.CJak Pavka pracuje to bierz Virazke i w droge :mrgreen: Na razie z Ruffem planujemy spotkac sie w Wadowicach i jechac przez Sucha Besk. na Zywiec i pozniej moze do Korbielowa i kawalek po Slowacji, ale niedaleko, bo ja mam ograniczony czas.Oczywiscie to sa calkiem wstepne ustalenia i mozemy jechac calkiem gdzie indziej, wiec jesli ktos ma propozycje to prosze sie nie krepowac.Chcemy tez troche podkrecic przelotowa, tak w okolice 110 przynajmniej :banghead: Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Jak Pavka pracuje to bierz Virazke i w droge :mrgreen: [...] Chcemy tez troche podkrecic przelotowa, tak w okolice 110 przynajmniej :banghead: hmm ja na razie opanowałam rozpędzanie się do 40 i przewrotki :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Więc jeszcze raz pytam czy ktoś ma ochote na jakiś przelot dalszy w sobotę Hej,ja bym się załapał,tylko gdzie lecimy?Słowacja,a może w głąb Czech.O której i gdzie się spotykamy? Witam Okropa-znów w śród nas :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Jutro Pavka pracuje,(...)Wolnych miejsc Ci u nas dostatek :banghead: zresztą pogoda jest jaka jest... Ma być, tylko może bez słońca, ale w miarę ciepło i bezdeszczowo.trzeba się pomału godzić z myślą że sezon się kończy :cry:Co wy ciągle z tym końcem sezonu :?: :?: :!: :!: Przecież bedzie złota polska jesień - od wtorku ma byc ponads 20 stopni C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Dopoki bedą problemy z lepieniem bałwana - mozna jeździc... :P Przecież bedzie złota polska jesień - od wtorku ma byc ponads 20 stopni C. I zeby jeszcze sucho było! :) EDIT: Maciach :crossy: Jak ze mi przykro :banghead: :evil: :evil: :P Spoko! To napewno nie ostatni tysiac w tym temacie :lol: :crossy: Jeszcze bedzie okazja :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 tak,tak,tak!i do mnie należy 1000post!hahahahaha :lol: gratuluje takiego długie tematu weszuystkim forumowiczom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 ale lipa...jednak niebył mój....nieźle że wysyłałem w tym samym momęcie co lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 No więc jeśli chodzi o jutrzejszy przelot to trasa wstepnie jest taka jaką podał Fugazi, ale obierana bedzie na bierząco i wszelkie sugestie są mile widziane. Umówiony jestem z Fugazim o 10:00 na stacji BP przy rondzie w Wadowicach, więc wyjazd z KRK około 9:00. Na razie jade sam, więc nie ma zadnego miejsca zbiórki, ale chetni, którzy późno się zdecydują mogą się ze mną kontaktować na komórkę (nr w profilu) lub byc o tej porze na stacji BP koło CH Zakopianka. Bede tamtędy przejeżdżał, więc w razie czego kogoś zabiorę :banghead: Chetni niech wezma dowody i/lub paszporty, bo niewykluczone, że zahaczymy o Słowację. Jeśli ktoś się zdecyduje a potem mu cos wypadnie to koniecznie sms albo tel. Więcej grzechów nie pamiętam... Jakby cos to jestem na necie do 18-19... P.S.Zapomniałe...Matek: 9:15 na Zakopiance na zjeździe na Bielsko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Matek: 9:15 na Zakopiance na zjeździe na Bielsko ??OK,zatwierdzone,zapisane.Co do traski to myśle iż na Słowacji zwiedzimy co nie co :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi