Skocz do zawartości

Szukam kompanów- Kraków

Gość Sylwek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Będe od wczesnego rana na stanowisku 12, usiłując cokolwiek sprzedać.

Żeby się spotkać każda okazja jest dobra, myśle że godz. 09-10 będzie odpowiednia chyba że straszne śpiochy z Was :twisted: .

Ja na bajzlu będe przynajmniej do 14.

Motobajzel..., niedziela..., dupalala...

to wszystko jest pikuś, wiadomo, że się wpadnie, ale co z sobotą :?: :?: :?:

Jest czwartek wieczór i ani pół planu czy nawet chętnych do jakiegoś przelotu w sobote :?: :?: :?: :crossy:

Czy tutaj chodzi o jazdę :crossy: czy o socjalizację :evil: :?: :?: :?: :P

Więc jeszcze raz pytam czy ktoś ma ochote na jakiś przelot dalszy w sobotę :?: :?: :?:

Dajcie znać, że jesteście chętni a gdzie polecimy to sie zobaczy, ale z 400 km to trza zrobić na bank, bo inaczej to po co w ogóle się z wyrka ruszać :banghead:

no na mnie nie liczcie-obowiazki rodzinne, ale w piatek chetnie posmicham, chociac raczej delikatnie, bo czuje ze po 3 mc przerwy kolo 70 bedzie wsam raz

pozatym co do niektorych, to zawsze samemu mozna gdzies skoczyc, chociaz przyznaje ze zawsze lepiej w towarzystwie

pozdrawiam i witam ponownie :banghead:

witamy Okropa na polskiej ziemi :banghead:

widzę że pewnie spotkamy się w niedzielę koło 10-11 przy stanowisku Rozia na bajzlu.

ale co z sobotą :?:  :?:  :?:  

Jutro Pavka pracuje, zresztą pogoda jest jaka jest... trzeba się pomału godzić z myślą że sezon się kończy :cry:

widzę że pewnie spotkamy się w niedzielę koło 10-11 przy stanowisku Rozia na bajzlu.

Jak dam rade i mi sie bedzie chcialo rano wstac i jechac, to tez sie pokaze.

ale co z sobotą :?:  :?:  :?:  

Jutro Pavka pracuje, zresztą pogoda jest jaka jest... trzeba się pomału godzić z myślą że sezon się kończy :cry:

Onet zeznaje, ze bedzie moze pochmurno, ale nie deszczowo, temp. okolo 13 st.C

Jak Pavka pracuje to bierz Virazke i w droge :mrgreen:

Na razie z Ruffem planujemy spotkac sie w Wadowicach i jechac przez Sucha Besk. na Zywiec i pozniej moze do Korbielowa i kawalek po Slowacji, ale niedaleko, bo ja mam ograniczony czas.

Oczywiscie to sa calkiem wstepne ustalenia i mozemy jechac calkiem gdzie indziej, wiec jesli ktos ma propozycje to prosze sie nie krepowac.

Chcemy tez troche podkrecic przelotowa, tak w okolice 110 przynajmniej :banghead:

Pozdrowka

Więc jeszcze raz pytam czy ktoś ma ochote na jakiś przelot dalszy w sobotę    

Hej,ja bym się załapał,tylko gdzie lecimy?Słowacja,a może w głąb Czech.O której i gdzie się spotykamy?

Witam Okropa-znów w śród nas :banghead:

Pozdrawiam

Jutro Pavka pracuje,(...)

Wolnych miejsc Ci u nas dostatek :banghead:

zresztą pogoda jest jaka jest...

Ma być, tylko może bez słońca, ale w miarę ciepło i bezdeszczowo.

trzeba się pomału godzić z myślą że sezon się kończy  :cry:

Co wy ciągle z tym końcem sezonu :?: :?: :!: :!:

Przecież bedzie złota polska jesień - od wtorku ma byc ponads 20 stopni C.

Dopoki bedą problemy z lepieniem bałwana - mozna jeździc... :P

Przecież bedzie złota polska jesień - od wtorku ma byc ponads 20 stopni C.

I zeby jeszcze sucho było! :)

EDIT:

Maciach :crossy: Jak ze mi przykro :banghead: :evil: :evil: :P Spoko! To napewno nie ostatni tysiac w tym temacie :lol: :crossy: Jeszcze bedzie okazja :evil:

No więc jeśli chodzi o jutrzejszy przelot to trasa wstepnie jest taka jaką podał Fugazi, ale obierana bedzie na bierząco i wszelkie sugestie są mile widziane.

Umówiony jestem z Fugazim o 10:00 na stacji BP przy rondzie w Wadowicach, więc wyjazd z KRK około 9:00.

Na razie jade sam, więc nie ma zadnego miejsca zbiórki, ale chetni, którzy późno się zdecydują mogą się ze mną kontaktować na komórkę (nr w profilu) lub byc o tej porze na stacji BP koło CH Zakopianka. Bede tamtędy przejeżdżał, więc w razie czego kogoś zabiorę :banghead:

Chetni niech wezma dowody i/lub paszporty, bo niewykluczone, że zahaczymy o Słowację.

Jeśli ktoś się zdecyduje a potem mu cos wypadnie to koniecznie sms albo tel.

Więcej grzechów nie pamiętam...

Jakby cos to jestem na necie do 18-19...

P.S.

Zapomniałe...

Matek: 9:15 na Zakopiance na zjeździe na Bielsko ??