Szereny Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Huuuuuuuurrrreeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!! Jak poogda nie będzie strasznie zła i Xtr'im się nie rozmyśli, to powitam Was na trasie :twisted: Tylko raczej w Bielsku zabawimy, a nie za granicą. W końcu łuki trzeba oglądnąć jak jest okazja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 no to przyjedź z Kasiąno chetnie,ale Kasia nie ma stroju - ani kurtki, ani spodni a co najgorsze butow - a nie jest za cieplo wiec troche sie boje o jej zdrowie.jakby ktos mial cos z powyzszego pozyczyc (rozmiar S, ew M) to chetnie! :Pja chyba sie pojawie (90%) a lancuch naciagne jakos na stacji - bedzie ktos mial kombinerki?? :P Ale jaka jest przewidziana trasa? lecimy prosto do bielska czy mam brac paszport? raczej za granice nie chce mi sie jechac :D to moze pojade jednak z grupa o 12. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 W końcu łuki trzeba oglądnąć jak jest okazja ..................wymiękam te kobiety :D :!: :!: xtrvfr-ratuj się kiedy masz jeszcze czas :mrgreen: Więc czekam przy zakopiance(Głogoczów) o 9.15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Matek - co narzekasz?? Ciesz się. Z Ulą miałyśmy prawie zawiązywać spisek, żeby Was do Bielska wyciągnąć, na te łuki popatrzeć. A tak - popatrz, jest po drodze. :D Monka - jedź rano. Posiedzimy w Bielsku przy jakiejś ciepłej herbatce przed paradą. I zabierz też Kasię, koniecznie :smile2: Niech się ciepło ubierze i w drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Moze mnie uda sie zdązyc na paradę , ale niestety pracuje jutro. Po pardzie zamierzacie gdzieś uciec czy posiedziec na miejscu ? Jakby co mam oczojebną kamizelke :D z nickiem i logo Surowa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Hej :P Jeden z krakowskich 4umowiczów właśnie zakupił nowe (no może nie całkiem nowe :D) motoNic więcej nie powiem, niech właściciel tego nabytku sam się pochwali :twisted: Wracałem na tym sprzęcie do kraka i wcale nie jest tak zimno jak się wydaje :P nie ubrałem sie jakoś specjalnie ciepło a nie zmarzłem. Tak wiec jutro jade na 99%. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Jeden z krakowskich 4umowiczów właśnie zakupił nowe (no może nie całkiem nowe :D) motoNic więcej nie powiem' date=' niech właściciel tego nabytku sam się pochwali :twisted: Wracałem na tym sprzęcie do kraka i wcale nie jest tak zimno jak się wydaje :P nie ubrałem sie jakoś specjalnie ciepło a nie zmarzłem. Tak wiec jutro jade na 99%. :P[/quote']Muzyk kupił goldasa :?: do zobaczenia dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Muzyk kupił goldasa Niestety błędna odpowiedz, spróbuj jeszcze raz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Pierwszy w domu :banghead:Dzieki za mily wypadzik. Parada byla niezla - nie spodziewalem sie az tylu maszyn.Z Roziem dolecielismy do kraka z bielska w 1h20min (z tankowaniem) wiec niezle.Siaska - prosze o zdjecia (wszystkie dobre, oryginalny rozmiar) na maila.DziekiPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 ja tez w domu , powrotna droge umilalem sobie regulacjami gaznika , kto pamieta ten wie ze mialem prolemy z przerywajacym silnikem podczas podjazdów , diagnoza za duzo paliwa , podnioslem iglice to wcale nie chcial jechac , obnizylem i jest super !!! - Rozio miales dobre przeczucie , zalewalo go przy max odkreceniu manetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 robimy jutro (niedziela) ognisko w Korzkwi kto ma ochote i czas to pod żaczkiem o 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 no my też w już w domu i się rozmrażamy, stuknęło 400 km... fajnie było :banghead: Dzięki wszystkim - zwłaszcza niektórym :mrgreen: zdjęciami zajmę sięjutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Ja również już w domku(po gorącej kompieli).Dzięki za wypad,było fajnie i bardzo ekonomicznie :mrgreen: robimy jutro (niedziela) ognisko w Korzkwi kto ma ochote i czas to pod żaczkiem o 15serdecznie zapraszam chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 no my też w już w domu i się rozmrażamy' date=' stuknęło 400 km... fajnie było :banghead: [/quote']Hej, no ja też się melduję, wprawdzie z 2-giej grupy byłem najwcześniej, ale kompa mi się już wczoraj nie chciało włączać :banghead:W sumie wyszło mi 300 km i było fajnie i ekonomicznie :mrgreen: zdjęciami zajmę sięjutroJa poproszę na adres ze strony www, albo ten z którego pisałem emila do Ciebie. Pozdrawiam i życzę udanego ogniska, pogoda chyba dopisze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 Ogniska "kawałek" zaliczyłem, i było bardzo fajnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi