Skocz do zawartości

Szukam kompanów- Kraków

Gość Sylwek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no to przyjedź z Kasią

no chetnie,ale Kasia nie ma stroju - ani kurtki, ani spodni a co najgorsze butow - a nie jest za cieplo wiec troche sie boje o jej zdrowie.

jakby ktos mial cos z powyzszego pozyczyc (rozmiar S, ew M) to chetnie! :P

ja chyba sie pojawie (90%) a lancuch naciagne jakos na stacji - bedzie ktos mial kombinerki?? :P

Ale jaka jest przewidziana trasa? lecimy prosto do bielska czy mam brac paszport? raczej za granice nie chce mi sie jechac :D to moze pojade jednak z grupa o 12.

Pozdr

Matek - co narzekasz?? Ciesz się. Z Ulą miałyśmy prawie zawiązywać spisek, żeby Was do Bielska wyciągnąć, na te łuki popatrzeć. A tak - popatrz, jest po drodze. :D

Monka - jedź rano. Posiedzimy w Bielsku przy jakiejś ciepłej herbatce przed paradą. I zabierz też Kasię, koniecznie :smile2: Niech się ciepło ubierze i w drogę.

Hej :P

Jeden z krakowskich 4umowiczów właśnie zakupił nowe (no może nie całkiem nowe :D) moto

Nic więcej nie powiem, niech właściciel tego nabytku sam się pochwali :twisted:

Wracałem na tym sprzęcie do kraka i wcale nie jest tak zimno jak się wydaje :P nie ubrałem sie jakoś specjalnie ciepło a nie zmarzłem.

Tak wiec jutro jade na 99%. :P

Jeden z krakowskich 4umowiczów właśnie zakupił nowe (no może nie całkiem nowe :D) moto

Nic więcej nie powiem' date=' niech właściciel tego nabytku sam się pochwali :twisted:

Wracałem na tym sprzęcie do kraka i wcale nie jest tak zimno jak się wydaje :P nie ubrałem sie jakoś specjalnie ciepło a nie zmarzłem.

Tak wiec jutro jade na 99%. :P[/quote']

Muzyk kupił goldasa :?:

do zobaczenia dziś

Pierwszy w domu :banghead:

Dzieki za mily wypadzik. Parada byla niezla - nie spodziewalem sie az tylu maszyn.

Z Roziem dolecielismy do kraka z bielska w 1h20min (z tankowaniem) wiec niezle.

Siaska - prosze o zdjecia (wszystkie dobre, oryginalny rozmiar) na maila.

Dzieki

Pozdr

ja tez w domu , powrotna droge umilalem sobie regulacjami gaznika , kto pamieta ten wie ze mialem prolemy z przerywajacym silnikem podczas podjazdów ,

diagnoza za duzo paliwa , podnioslem iglice to wcale nie chcial jechac , obnizylem

i jest super !!! - Rozio miales dobre przeczucie , zalewalo go przy max odkreceniu manetki

no my też w już w domu i się rozmrażamy' date=' stuknęło 400 km... fajnie było :banghead: [/quote']

Hej, no ja też się melduję, wprawdzie z 2-giej grupy byłem najwcześniej, ale kompa mi się już wczoraj nie chciało włączać :banghead:

W sumie wyszło mi 300 km i było fajnie i ekonomicznie :mrgreen:

zdjęciami zajmę sięjutro

Ja poproszę na adres ze strony www, albo ten z którego pisałem emila do Ciebie.

Pozdrawiam i życzę udanego ogniska, pogoda chyba dopisze :banghead: