Matek Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Witam,co z tym dzisiejszym spodkaniem w Osadzie?Może jak będzie padaćto się spodkamy pod Bagatelą i podejdziemy no np.karpadien(chyba tak się pisze :mrgreen: )lub do innej knajpy?p.s pogadamy o planach na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 W osadzie tez jest dach, a przynajmniej sprzęty na oku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 ja jednak odpadamod poludina nadciaga powazna chmurka i nie chce mi sie z nia zmagacmilego knajpowania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 No i po spotkaniu w Osadzie :D Bylo bardzo fajnie duzo opowiesci o Bieszczadach i planowania o nastepnych wycieczkach 8) To moze spotkamy sie w ktorys dzien na gocartach?? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 No i po spotkaniu w Osadzie :D Bylo bardzo fajnie duzo opowiesci o Bieszczadach i planowania o nastepnych wycieczkach 8) to który biegun najpierw? To moze spotkamy sie w ktorys dzien na gocartach??jasssssnedzięki wszystkim za miłe spotkankops. Rozio odzyskałeś plecak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 ps. Rozio odzyskałeś plecak? Plecak z płytką od Ciebie leży już pod moim biurkiem 8) Widze zmieniłaś nicka - terz już nikt nie będzie miał wątpliwości kto to Siaśka :D Co do gokartów to myśle że pośmigamy nimi w jakiś weekend w który pogoda nie pozwoli latać na sprzętach dwukołowych. Jak w sobote pogoda będzie znośna tzn. bez opadów ja pisze się na zlocik w Bielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Jak w sobote pogoda będzie znośna tzn. bez opadów ja pisze się na zlocik w Bielsku.ja tez raczej bielsko jak dożyje ( eh ten mój czarny chumor :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Biegun Północny wydaje sie spoko - wiec moze tam najpierw?? :D A dokladniej od ktorej zaczyna sie ten zlot w Bielsku?? Zapraszam na gg - moj numer: 4005128 :twisted: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Spotkanko super, ale nastepnym razem jade... autobusem :D Dzieki wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 A dokladniej od ktorej zaczyna sie ten zlot w Bielsku?? Parada tam jest (z tego co pamiętam) w okolicach 15.00 ,ale mozna sobie wg mnie oduścić, szkoda benzyny i sprzęgła (Ciebie to 2. raczej nie dotyczy:twisted: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 ja jednak odpadam od poludina nadciaga powazna chmurka i nie chce mi sie z nia zmagac To trza było katamaranem przyjechać, a pozatym panikarze jesteście :DJa przyjechałem i wracałem na sucho, a jak padało to siedziałem pod dachem i piłem herbatkę :P Co do gokartów to myśle że pośmigamy nimi w jakiś weekend w który pogoda nie pozwoli latać na sprzętach dwukołowychTo to to, jak jest pogoda to trza korzystać :P Spotkanko super, ale nastepnym razem jade... autobusemEeeeee autobusem to bez sensu :( Parada tam jest (z tego co pamiętam) w okolicach 15.00 W sobotę ?? ale mozna sobie wg mnie oduścić, szkoda benzyny i sprzęgła Jakto odpuscić, nigdy w życiu :D Oczuwam wielka potrzebe paradowania !!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 Jakto odpuscić, nigdy w życiu Oczuwam wielka potrzebe paradowania !!! no ja tam nie wiem jak będziesz paradował w temperaturce ok 13 stopni i w strugach deszczu :mrgreen: (dziś w prognodzie tak mówili-oby się nie sprawdziło).Nie wiem jak wy ale mi się wydaję,iż motorki posuje powoli do snu utulić,a snoowbord przygotować-już nie długo będziemy po białym puchu śmigać :P -podobno górale tak mówią To co z tym weekendem jest ta balanga w Libertowie?Może najpier Bielsko a wieczorkiem Libertów?p.s o słońeczko wyszło,ale tylko na chwilke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 no ja tam nie wiem jak będziesz paradował w temperaturce ok 13 stopni i w strugach deszczu (dziś w prognodzie tak mówili-oby się nie sprawdziło).Nie wiem jak wy ale mi się wydaję,iż motorki posuje powoli do snu utulić,a snoowbord przygotować-już nie długo będziemy po białym puchu śmigać -podobno górale tak mówią Za takie gadanie powinieneś dostać bana na forum do przyszłego roku tak gdzies do Marca/Kwietnia :D Cza byc opytmistom :P A ja myslę, że może byc ładnie w sobotę i tak myśle, że parada fajan ale od rana pasowałoby taka traskę ustalić, zeby tam pojechac po jakiejś wycieczce. IMHO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 Witam! co do Libertowa...jakby to powiedzieć niemam dośc radosnej sytuacji w domu...także z grilla nici-bardzo was przepraszam.Ale pamiętajcie że co sie odwlece to nieuciece...czy jakoś tam.grill bedzie...i to na pewno nie jeden w tym sezonie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 Cza byc opytmistom Oj cza być,ale z tego co za oknem obserwuje to nawet opytmista wymięka :mrgreen: Mi tam deszcz nie przeszkadza(mam ubranko z gumy) więc do Bielska jak najbardziej,tylko jak bedzie padało to nie szybciej niż 100km/h-oponki są ni pierwszej świeżości.p.s urlopik się kończy :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi