Skocz do zawartości

Szukam kompanów- Kraków

Gość Sylwek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No i po spotkaniu w Osadzie :D Bylo bardzo fajnie duzo opowiesci o Bieszczadach i planowania o nastepnych wycieczkach 8)

To moze spotkamy sie w ktorys dzien na gocartach??

Odzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATV

Wszystkie marki w jednym miejscu!

No i po spotkaniu w Osadzie :D Bylo bardzo fajnie duzo opowiesci o Bieszczadach i planowania o nastepnych wycieczkach 8)

to który biegun najpierw?

To moze spotkamy sie w ktorys dzien na gocartach??

jasssssne

dzięki wszystkim za miłe spotkanko

ps. Rozio odzyskałeś plecak?

ps. Rozio odzyskałeś plecak?

Plecak z płytką od Ciebie leży już pod moim biurkiem 8)

Widze zmieniłaś nicka - terz już nikt nie będzie miał wątpliwości kto to Siaśka :D

Co do gokartów to myśle że pośmigamy nimi w jakiś weekend w który pogoda nie pozwoli latać na sprzętach dwukołowych.

Jak w sobote pogoda będzie znośna tzn. bez opadów ja pisze się na zlocik w Bielsku.

Biegun Północny wydaje sie spoko - wiec moze tam najpierw?? :D

A dokladniej od ktorej zaczyna sie ten zlot w Bielsku??

Zapraszam na gg - moj numer: 4005128 :twisted:

Odzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATV

Wszystkie marki w jednym miejscu!

ja jednak odpadam

od poludina nadciaga powazna chmurka i nie chce mi sie z nia zmagac

To trza było katamaranem przyjechać, a pozatym panikarze jesteście :D

Ja przyjechałem i wracałem na sucho, a jak padało to siedziałem pod dachem i piłem herbatkę :P

Co do gokartów to myśle że pośmigamy nimi w jakiś weekend w który pogoda nie pozwoli latać na sprzętach dwukołowych

To to to, jak jest pogoda to trza korzystać :P

Spotkanko super, ale nastepnym razem jade... autobusem

Eeeeee autobusem to bez sensu :(

Parada tam jest (z tego co pamiętam) w okolicach 15.00

W sobotę ??

ale mozna sobie wg mnie oduścić, szkoda benzyny i sprzęgła

Jakto odpuscić, nigdy w życiu :D Oczuwam wielka potrzebe paradowania !!! :P

Jakto odpuscić, nigdy w życiu Oczuwam wielka potrzebe paradowania !!!

no ja tam nie wiem jak będziesz paradował w temperaturce ok 13 stopni i w strugach deszczu :mrgreen: (dziś w prognodzie tak mówili-oby się nie sprawdziło).Nie wiem jak wy ale mi się wydaję,iż motorki posuje powoli do snu utulić,a snoowbord przygotować-już nie długo będziemy po białym puchu śmigać :P -podobno górale tak mówią

To co z tym weekendem jest ta balanga w Libertowie?Może najpier Bielsko a wieczorkiem Libertów?

p.s o słońeczko wyszło,ale tylko na chwilke :D

no ja tam nie wiem jak będziesz paradował w temperaturce ok 13 stopni i w strugach deszczu (dziś w prognodzie tak mówili-oby się nie sprawdziło).Nie wiem jak wy ale mi się wydaję,iż motorki posuje powoli do snu utulić,a snoowbord przygotować-już nie długo będziemy po białym puchu śmigać -podobno górale tak mówią

Za takie gadanie powinieneś dostać bana na forum do przyszłego roku tak gdzies do Marca/Kwietnia :D

Cza byc opytmistom :P

A ja myslę, że może byc ładnie w sobotę i tak myśle, że parada fajan ale od rana pasowałoby taka traskę ustalić, zeby tam pojechac po jakiejś wycieczce. IMHO...

Cza byc opytmistom

Oj cza być,ale z tego co za oknem obserwuje to nawet opytmista wymięka :mrgreen:

Mi tam deszcz nie przeszkadza(mam ubranko z gumy) więc do Bielska jak najbardziej,tylko jak bedzie padało to nie szybciej niż 100km/h-oponki są ni pierwszej świeżości.

p.s urlopik się kończy :cry: