mar95 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zwykle smigam w Wawie...ale tak sie składa, ze mam Marude w Krakowie w ten week-end....to może podpowiedzcie, gdzie mozna poznać 4umowiczów w piatki/soboty/niedziele w dzien lub wieczorem? :buttrock: Moze by się dało posmigać razem.... :lol: :?: Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 niestety, chyba dzisiaj na kryspinów się nie wybierzemy...kto nie jedzie na weekend na Słowację a miałby chęć na krótki wypad w niedzielę? Zwykle smigam w Wawie...ale tak sie składa, ze mam Marude w Krakowie w ten week-end....to może podpowiedzcie, gdzie mozna poznać 4umowiczów w piatki/soboty/niedziele w dzien lub wieczorem? :buttrock: Moze by się dało posmigać razem.... :lol: :?: Pozdrawiam, Maciek- może by się zobaczyć w weekend , umówić na wspólną drogę na ten zlot wrześniowy-forumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Coś ICM ma bardzo złe = deszczowe prognozy dla Kraka na niedzielę:-(((((Nie wiem jeszcze czy będziemy wolni z Dorką w sob czy w niedzielę......ale miło by było:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Witam kolegę z Warszawy. Dziś jeszcze umowny klient na 20.30 I wreszcie wolne. :buttrock: Coś tak faktycznie wygląda jakby miało padać w sobote-ale bądźmy dobrej myśli.Jestem chętny do pośmigania w sobotę lub niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Dziś mają być jakieś imprezy w Ogrodzieńcu koncert Kultu, Dżemu itp, itd. A w nocy "pokaz laserów". Więcej informacji znajdziecie tutaj:http://www.zamekmocnychwrazen.pl/index.php Myślałem żeby pojechać na ten nocny pokaz laserów.Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 jestesmy chetnija sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Proponuję spotkać się między 19.30 a 20.00 na stacji Orlenu, pierwszej zaraz za rondem Kraka w kierunku na Olkusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 proponuje uznac godz. 19.30 za godzine "zero " czyli o 19. 35 juz nas nie ma bo takie spotykanie 19.30 -20.00 oznacza cze wyjedziemy o 20.45 :0 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 no to 19.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 jak jest Kult po przyjade choćby hulajnogą :D Spotkamy się na miejscu albo gdzieś na trasie jeśli jedziecie pzrez Olkusz. :D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 W Ogrodziencu bylo swietnie. Warto bylo jechac. Mam racje? Kto byl ten wie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 kurde :buttrock: a myslelem wczoraj zeby zarzucic ten temat, ale potem wylecialo mi z glowy, i zamiast pojechac z wami (nie sprawdzalem juz forum wieczorem) to poszedlem na piwo (teraz cierpie lekko :D )zaluje ze nie bylem :Dczy na dzis planowane sa jakies wycieczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 zaluje ze nie bylem nie masz czego żałować , dawno tak nie zmokłem jak wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DORKA Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Witam w Krakowie :( z Mar95 nie wchodziliśmy niestety w sobotę na forum i przegapiliśmy wypad na lasery ;-( Może w następny weekendędzie okazja się spotkać.... A na razie mam pytanie.....gdzie jest w Kraku lub okolicach knajpka dla motocyklistów?Czy jest jakieś miejsce, gdzie zwyczajowo spotykają się ludzie z forum? Pzdr DORKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Czy jest jakieś miejsce, gdzie zwyczajowo spotykają się ludzie z forum? miejsca gdzie stale sie spotykamy, nie ma. Dotychczas spotykaliśmy się w młynie w zielonkach w drewnianej na wybickiego oraz w CK browarze. Jak masz ochotę się spotkać zaproponuj miejsce i czas - ja się stawię, mysle że pozostali również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi