xtrvfr Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 ja nie dam rady niestety musze jechac w okilice Limanowej moze w tygodniu jakis wypad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 ale może jeszcze ktoś ma czas i chęci (Muzyk, Matek, Pavka, Xtrvfr, co z Wami ?), to zapraszamy. Witam ,ja bym z chęcią pojechał ale ide do pracy na popołudnie :cry: :buttrock: Miłej wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Witam,co tu tak cicho na tym forum-ja wlasnie wróciłem z pracy :mrgreen: Może ktoś ma ochotę pośmigać w poniedziałek wieczór? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Witam' date='co tu tak cicho na tym forum-ja wlasnie wróciłem z pracy :mrgreen: Może ktoś ma ochotę pośmigać w poniedziałek wieczór? Pozdrawiam[/quote']Matek nie szalej tak bo kółka zgubisz!!!kiedy planujesz jakiś urlopik??? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Kto ma czas i ochotę na jakiś mały (do 400 km :twisted: , nie więcej :twisted: :twisted: ) wypadzik w ten weekend. Wpisywać się. Może ta traska którą zaproponowałem poprzednio ( Jędrzejów - Wiślica )? A może jakaś inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Ochote ja bym miał, ale czasu brak w weekand 8) A tak przy okazji. Dzisiaj pod automobilklubem Krakowskim na pradniku w małej kawiarence widziałem kilka motorkow, wygladało jak jakies spotkanie... Moze ktos z piszących tutaj? Wiadomo wam czy to spontaniczne spotkania, czy tez moze regularne co jakis czas? :buttrock: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Wiadomo wam czy to spontaniczne spotkania' date=' czy tez moze regularne co jakis czas? :buttrock: [/quote'] co wtorek od 20.00 zdaje sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Chetnie bym wpadł na takie spotkanie, poznac nowe osoby z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 w środe w CK Browar o 20:00 bendzie kilka osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ochote ja bym miał' date=' ale czasu brak w weekand 8) A tak przy okazji. Dzisiaj pod automobilklubem Krakowskim na pradniku w małej kawiarence widziałem kilka motorkow, wygladało jak jakies spotkanie... Moze ktos z piszących tutaj? Wiadomo wam czy to spontaniczne spotkania, czy tez moze regularne co jakis czas? :buttrock: [/quote'] nawet bardzo regularne ;-)na barciach jest spotkanie motocyklowej braci w każdy wtorek wieczorem. osobiście nie bywam z braku czasu, ale... Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Co o tym myślicie ?? http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=17145 Reprezentacja Kraka - pojawimy sie ?? w środe w CK Browar o 20:00 bendzie kilka osóbTo jakieś forumowe spotkanko ?? czy wpadasz tam po prostu mecz obejrzeć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 umówiłem sie tam z Pavką Asią Poolo i Matek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 jak nie masz (macie) nic przeciwko też bym skoczył na browarka :buttrock: PS: Wczoraj jeździłem po Pychowicach na CZ Cross 380 - jezuuuu ile to ma mocy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 umówiłem sie tam z Pavką Asią Poolo i Matek :roll: ja się wyrobię na-chwilę-przed-ósmą, będzie ktoś wcześniej żeby zająć "trochę miejsca"? a z innej beczki - co robimy w weekend? przyjeżdża do nas moja młodociana siostra i chciałabym ją zabrać (czytaj: któraś z nas by się do kogoś dosiadła), co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 ja się wyrobię na-chwilę-przed-ósmą, będzie ktoś wcześniej żeby zająć "trochę miejsca"? Hej, niestety będę ale dopiero o ósmej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi