Skocz do zawartości

Szukam kompanów- Kraków

Gość Sylwek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Monka

czy ktos dzis wybiera sie zobaczyc na parcie?

ja tam kiedys wyrazilem chec, wiec jesli beda jeszcze co najmniej 2 chetne osoby, to pojade

Chętnie bym się dziś pojechał. Musze na 5 min podjechać na Ogrodowe w N.Hucie o 19. Można by sie spotkać wcześniej i troche pojeżdzić.

Proponuje spotkac sie o 19 pod M1 Jak miejmy nadzieje nie lunie..

Sorki' date='ale mnie też nie będzie.[/quote']

shit

ja tez dzis odpadam - sorry.:cry:

jade wymieniac klocki+plyn hamulcowy - ciekawe czy bedzie potem hamowac :mrgreen:

to zbieramy ekipe na wyjazd w pieniny ja jade matek 50 zeta na łapówke dla lekarza i nastepne 2 tygodnie bendziesz miał wolne :P Tomek i Aga jedziecie ?? Michał ? Paweł i Asia troche lipa z tym prawkiem ale moze poczta przyjdzie za kilka dni wiecie jak poczta polska działa ale Paweł pewnie pracuje a do Wrocka to jestesmy wstepnie umuwieni ja jade no i cała reszta mozna w sobote albo w niedziele to jusz zalezy od pogody i jak kto czasem dysponuje ja poszukam w necie ciekawych miesc do zwiedzania i jakiaś trase w zarysie zaplanuje ;)

może się dopiszę? jak już irek tuu zawędrował i chce podróżować, to i ja poproszę na listę wyprawy

z nieco innych kierunków: pracuję nad trasami na północną część jury krak-częst i jednym lub dwoma wyjazdami na kielecczyyznę. zainteresowani?

jeszua

& pszczółka xj600n

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Jak tam wieczorek sie udal wczoraj??

ja miedzy innymi zawitalem w okolice placu Nowego/Zydowskiego i krecilo sie tam pare ladnych sprzetow - przedewszsytkim kolo "alhemii" - wiec kolejna propozycja "mehanoff" - parkingu strzezonego to tam nie ma, ale mozna miec na oku sprzety.

pozdrawiam

i ide teraz ja sobie pojezdzic ;)

powitać moze by tak w sobote albo w niedziele jakis wypad zrobic cos o pieninach wspominalismy mozna by sie bylo wybrac :P

JA BYM MŻE POJECHAŁ ALE WIESZ E JA BEZ PAIERÓW ZOBACZYMY ZASTANAWIAM SIE

jak w większej ekipie to zawsze ma się kto zatrzymać do kontroli... ;)

inna sprawa, że mnie ostatnio na suszarkę wzięli... na pustej drodze, niestety :P

dobra, jakby coś to jestem piszę się na wyjazdy w ten łykend

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

dobra, jakby coś to jestem piszę się na wyjazdy w ten łykend

wychodzi na to,ze przegladu nie uda mi sie zalatwic przed weekendem, choc udalo mi sie umowic z gosciem z Fatimskiej (Mariuszem) na przeglad na poniedzialek.

wiec jesli wycieczka zamknie sie powiedzmy w 200km w 2 strony, 1 dzien (sobota) to moglbym sie pisac.