PAWLOO Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Monka czy ktos dzis wybiera sie zobaczyc na parcie? ja tam kiedys wyrazilem chec, wiec jesli beda jeszcze co najmniej 2 chetne osoby, to pojade Chętnie bym się dziś pojechał. Musze na 5 min podjechać na Ogrodowe w N.Hucie o 19. Można by sie spotkać wcześniej i troche pojeżdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 parcie-ktora godzinka i gdzie, moze sie skusze Ja również może się skusze tylko podajcie godzinke i miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Ja również może się skusze tylko podajcie godzinke i miejscekur... wczesniej niz 21:00 niestety nie dam rady. ale jeszcze zobacze.dajcie znac tu, gdzie i o ktorej sie spotykacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 pogoda znowu sie w kratke robi, czarne chmury nedemna wisza ;) choc juz nie pada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Proponuje spotkac sie o 19 pod M1 :smile2: Jak miejmy nadzieje nie lunie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 pozno :/ za pozno jak dla mnie :/ sorka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Proponuje spotkac sie o 19 pod M1 Jak miejmy nadzieje nie lunie..Sorki,ale mnie też nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Proponuje spotkac sie o 19 pod M1 Jak miejmy nadzieje nie lunie..Sorki' date='ale mnie też nie będzie.[/quote']shitja tez dzis odpadam - sorry.:cry: jade wymieniac klocki+plyn hamulcowy - ciekawe czy bedzie potem hamowac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 to zbieramy ekipe na wyjazd w pieniny ja jade matek 50 zeta na łapówke dla lekarza i nastepne 2 tygodnie bendziesz miał wolne :P Tomek i Aga jedziecie ?? Michał ? Paweł i Asia troche lipa z tym prawkiem ale moze poczta przyjdzie za kilka dni wiecie jak poczta polska działa ale Paweł pewnie pracuje a do Wrocka to jestesmy wstepnie umuwieni ja jade no i cała reszta mozna w sobote albo w niedziele to jusz zalezy od pogody i jak kto czasem dysponuje ja poszukam w necie ciekawych miesc do zwiedzania i jakiaś trase w zarysie zaplanuje ;) może się dopiszę? jak już irek tuu zawędrował i chce podróżować, to i ja poproszę na listę wyprawyz nieco innych kierunków: pracuję nad trasami na północną część jury krak-częst i jednym lub dwoma wyjazdami na kielecczyyznę. zainteresowani? jeszua& pszczółka xj600n Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 powitać moze by tak w sobote albo w niedziele jakis wypad zrobic cos o pieninach wspominalismy mozna by sie bylo wybrac ;)JA BYM MŻE POJECHAŁ ALE WIESZ E JA BEZ PAIERÓW ZOBACZYMY ZASTANAWIAM SIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Jak tam wieczorek sie udal wczoraj??ja miedzy innymi zawitalem w okolice placu Nowego/Zydowskiego i krecilo sie tam pare ladnych sprzetow - przedewszsytkim kolo "alhemii" - wiec kolejna propozycja "mehanoff" - parkingu strzezonego to tam nie ma, ale mozna miec na oku sprzety.pozdrawiami ide teraz ja sobie pojezdzic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 powitać moze by tak w sobote albo w niedziele jakis wypad zrobic cos o pieninach wspominalismy mozna by sie bylo wybrac :PJA BYM MŻE POJECHAŁ ALE WIESZ E JA BEZ PAIERÓW ZOBACZYMY ZASTANAWIAM SIEjak w większej ekipie to zawsze ma się kto zatrzymać do kontroli... ;) inna sprawa, że mnie ostatnio na suszarkę wzięli... na pustej drodze, niestety :P dobra, jakby coś to jestem piszę się na wyjazdy w ten łykendjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 dobra, jakby coś to jestem piszę się na wyjazdy w ten łykend wychodzi na to,ze przegladu nie uda mi sie zalatwic przed weekendem, choc udalo mi sie umowic z gosciem z Fatimskiej (Mariuszem) na przeglad na poniedzialek. wiec jesli wycieczka zamknie sie powiedzmy w 200km w 2 strony, 1 dzien (sobota) to moglbym sie pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 wiec kolejna propozycja "mehanoff" - parkingu strzezonego to tam nie ma, ale mozna miec na oku sprzety. to moze dzis sie tam przejedziemy (na szybko przed meczem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Witam,co z tymi Pieninami? Jedziemy 3.07 czy 4.07-no chyba że na dwa dni ;) Proszę o podanie konkretów typu; gdzie się spotykamy,o której godzinie,ilu nas jedzie?Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi