monka Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 ...ale przeciez mial byc wyprazany syr na slowacji' date=' a ponaddto tam sa cieple zrodla - wszystko w zasiegu kolo 110 km od krakowa[/quote']Ehem.Tu chcialbym zglosic liberum veto, bo mnie nie ma w ten i przyszly weekend.A serek prazony beze mnie to juz nie to samo :lol: i pewnie bedzie niedobry... :mrgreen: Wiec prosze przelozyc wypad na slowacje na pierwszy weekend lipca :buttrock: OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam,co do Dobczyc to spoko,ale nic tam ciekawego nie ma :mrgreen: (mieszkałem tam przez 18lat)-no może poza;zbiornika(zapora),zamek,dwa skanseny,zabytkowy kościółek,brama wjazdowej-chyba niczego nie pominołem :buttrock: Ja bym obstawiał Słowacje,oczywiście wszystko zależy od pogody,bądźmy dobrej myśliPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Wiec prosze przelozyc wypad na slowacje na pierwszy weekend lipca W pierwszy weekend lipca są Rzyki. http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=12988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 W pierwszy weekend lipca są Rzyki. i kto sie wybiera? 17 stron postow w tym temacie - nie chce mi sie tego czytac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 i kto sie wybiera? np. ja :buttrock:ale z noclegiem, chyba w Bielsku - trzeba w końcu teściów odwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Jak tam plany weekendowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 noja to nie wiem czy sie gdzies w sobote wyre-bardziej licze na niedziele-czekamna propozycje-dobczyce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 Witam,dziś to chyba troszke kiepsko z pogodą na dalsze wypady.Co do jutrzejszego dnia(niedziela)to dajcie konkretną propozycje np.Dobczyce? może Chyżne(Słowacja) lub Zakopane? Aha,mój kuzyn(Tomek-chyba kojażycie)wczoraj zakupił wkońcu motocykl HONDE CB 400 (rok 84),sprowadzony do polski.Jeszcze tylko pierwsza rejestracja i te wszystkie pierdoły i będzie śmigał.Oglądałem ten motocykl-jest w dobrym stanie :evil: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 wlasnie zostalo mi przypomniane ze niestety nie dysponuje czasem w niedziele na wyjazd :evil: pogratuluj tomkowi motocykla - tez calkiem powaznie myslalem o podobnych sprzetachmam nadzieje ze bedzie zadowolony i juz niebawem spotkamy soie na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 Chetnie bym oglądną moto :evil: , pogoda jak na raze wydaje się być całkie dobra na niedaleki wypad. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 Idę dziś do młyna, po 18. Jakby się komuś nudziło to zapraszam. PS. Jak macie narzekać, to nie przyjeżdżajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 PS. Jak macie narzekać' date=' to nie przyjeżdżajcie.[/quote'] pewnie ty przyjdziesz do mlyna i sie schlejesza my mamy przyjechac i to ogladac :evil: to sobie wole troche pojezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 Gratulacje dla Tomka! To kiedy się pojawi na forum :( ?pojechaliśmy dzisiaj tylko na wieś, z katamaranową eskortą wujka :( ale stówka stuknęłajutro niestety Paweł pracujedajcie znać jak się bawiliście we młynie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 szkoda ze tak pozno daliscie info :evil: jutro postaram sie byc na gieldzie w balicach-jak ktos jest czyms zainteresowany to neich da znac.Rozumieme ze tomek stanie na glowie ale w myslenicach juz bedzie :(pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze spotkanie bylo w pelni udane bez zadnego narzekania :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 ty przyjdziesz do mlyna i sie schlejesz W sam raz nie pochwalam takiego zachowania. Kontrolnie jedno max dwa piwka.Jest kilka momentów w życiu kiedy wypada się schlać m.in. pępkóka - u mnie narazie nie jest to jeszcze nawet w planach.dajcie znać jak się bawiliście we młynie Dzięki, było przyjemnie w kameralnym gronie, sześcioosobowym - czyżby reszta chciałą narzekać :evil: PS Za te ananasy jeszcze wczoraj mnie gość, przepraszał. Dzień wcześniej mieli komunię i im się niektóre składniki pokończyły. Szkoda, że niektórzy niemogli tego zrozumieć. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi