lukazzz Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgadza sie, kapke go przegoniłem dziada ;) W niedziele podobno ma byc sucho, ale zimno... wiec jeździc sie da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 to bedzie mozna pojezdzic jak dalej sucho bedzie, a potem :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 Noo ja jezdze caly czas i dobrze jest 8) A potem to rzeczywiscie sprawdzimy co jest naprawde wazne... :twisted: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 W sobote remont w domu dziecka odwołany, wieć moze w jakiejś knajpce (free ) :mrgreen: w sobotnie popołudnie ewentualnie w niedziele sie spotkamy :?: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 JA chyba raczej tym razem spasuje poniewaz sie cos żle czuje oststnio!!!Musze sie kurować ja taka ekipa sie szykuje na białe jednośladowe szaleństwa!!!!pozdrowienia dla wszystkich jednośladowców ;) ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 No to jak ?Śmigniem co jutro po Krakowie lub okolicach, tak miedzy 11-13 ? Ma byc cool czyli cieplo :) Nera ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Dziś jeździłem na moto i szukałem śniegu.Śniegu ni hu hu.Był za to suchy asfalt i słońce :mrgreen: Troszkę mi ino dupencja umarzła :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 no ja jestem za jak pdaka odpali to pewnie czeba cos wydech poprostowac ktos poda konkretny termin ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Witam, ja dziś przewietrzyłem XJ-tę :). Właściwie to pojechałem tylko zatankować do pełna, ale tak mi się jakoś odkręciło manetkę i mi się 160 zrobiło ;). Wprawdzie drogi suche, ale ten powiew mroźnego powietrza czuć :-|W sumie to paręnaście kilosów zrobiłem, a później ułożyłem moto do snu zimowego, wypucowałem, natłuściłem, zalałem cylinderki olejkiem i wyciągnąłem aku (specjalnie, żeby mnie nie korciło). Także ja tegoroczny sezon właśnie dziś zamknąłem z wynikiem 7 350 km (od czerwca) :-| Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Spotykamy się gdzieś dzisiaj? czy kontynuujemy sen zimowy? miss u :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Spotykamy powiedzmy o godzinie 15 a gdzie hmm tego to niewiem powiedzmy free albo gdziekolwiek co wy na to :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 A czujący nieodpartą chęć posmigania chocby po miescie, moga wpasc na pas na Czyzyny kolo 14.Na miejscu mozna cos wymyslic... Nerka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Spotykamy powiedzmy o godzinie 15 a gdzie hmm tego to niewiem powiedzmy free albo gdziekolwiek co wy na to :?:no to wpadniemy do free czy gdziekolwiek, do zobaczenia :) 17.oo- okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 ej troszke mieszam ale czy mozna to spotkanie przesunac na 17 bo do 15 sie chyba nie wyrobie powiedzmy o 17 we Free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Witam,ja niestety z miłą chęcią bym się spodkał ale wrócilem za krakowa o 2.00-więc miłej pogawentki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi