Polo Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 no.. wlasnie wrocilem z garazu gdzie spedzilem kilka chwil na doprowadzeniu moto do całkowitej uzywalnosciwymienilem kierunkowskaz ktorego destrukcje rozpoczalem ja a dokonczyl Muzyk :) :) wymienilem przelacznik swiatel HI-LO ktory sie urwal podcas upadku( juz wiem dlaczgo mnie tak kolano napierdziela )i wymienilem dysze paliwa bo poprzedni wlasciciel zalozyl 140i wyniklo z tego spalanie w okolicach 7,5 l wyregulowalem i jest super no i oczywiscie kercher na koniec !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 no a my wrocilismy z bielska skompanmie w promieniach zachodzacego slonca leciutkiej mgielce i nieco wiekszej od poprzednich - ilosci desdzczu ale fajnie bylo - generalnie w zwiazku z tym wypadem - jutro sie nie wybiore bo obawiazki czekaja - mam nadzieje ze pogoda dopisze Zazdroszcze wam :cry: ja niestety nie dałem rady jechać.Ale jak będzie jeszcze jakiś wyjazd- to napewno nie odpuszcze :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Jeździmy coś dzisiaj?Czy tak jak wczoraj - brak chetnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 czekam na propozycje - moze jakas dolinka, albo co...tylko musze widziec wczesniej zeby "doskladac" moto po pierwszych dopasowaniach i naprawach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Ja niestety muszę się pouczyć, dostałem coś w tym nieszczęsnym Matlabie napisane. Mozę się uda jakoś przerobić i pierwsza część projektu (bez GUI) by była. Powalczymy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Jeździmy coś dzisiaj?Czy tak jak wczoraj - brak chetnych a moze jutro jakis maly trip za miasto? albo pokrecic sie po miescie?jestem chetny PozdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Jutro będę jeżdził koło 19,30 - 20,00 w okolicach Rotundy i błoń.Zapraszam a pojeżdzenie lub wypoczynek w ogródku koło Rotundy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Troszkę się pokomplikowało - teraz mam czas wolny, a teraz trochę za późno żeby jechać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 ja bym proponowal posmigac jutro ale wczesniej bo o 20 prawdopodobnie bede musial byc juz w domu albo dajcie znac kiedy mozna to porozworze pozyczone rzeczy i pooddaje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Jutro będę jeżdził koło 19,30 - 20,00 w okolicach Rotundy i błoń.Zapraszam a pojeżdzenie lub wypoczynek w ogródku koło Rotundy Jesli bedzie pogoda (czyli nie bedzie padac) to chetnie podjade w tych godzinach pod Zaczka.Bedziesz? ktos jeszcze? PozdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Mam nadziej, że nie bedzie lało. Powinienem sie krecic w okolicach ogrodka przy Rotundzie okolo 19,30. Powinno byc jeszcze 2 znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Ja sie tez umowilem z jednym gosciem pod tesco kolo 19, wiec pewnie podlecimy pod Rotunde. Dozo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Mam nadziej, że nie bedzie lało. Powinienem sie krecic w okolicach ogrodka przy Rotundzie okolo 19,30. Powinno byc jeszcze 2 znajomych. Postaram się być koło 19.40, musze jeszcze podjechać do Domu Dziecka załatwić formalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 a ja akurat musze w domu siedziec :) ale dzisiaj bylem sobie juz pojezdzic :)milego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Dziś niestety nie dam rady się wyrwać :) .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi