rafal.grom Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam!Poszukuje każdych informacji na temat motocykla Cagiva W8. Nie moge nigdzie znaleźć serwisówki. :buttrock: Będe wdzieczny za informacje na temat sklepów gdzie moge dostać części do tego enduro np. zębatki albo uszelniacze do zawieszenia. Za jakiekolwiek informacje będe bardzo wdzięczny. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 czesc, jesli chodzi o sklep to www.motoroma.prv.pl , moj kolega ma taki motocykl, zadaj konkretne pytanie a postaram się pomóc, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal.grom Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 dzieki za adres sklepu. czy mozesz sie dowiedziec ile dokladnie wchodzi oleju do lag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomAir Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Uszczelniacze, zębatki, łańcuch, tłok itp znajdziesz w ofertach sklepów motocyklowych na allegro. Części nietypowe u polskiego dystrybutora Cagivy http://www.husqvarna-motocykle.pl/cagiva.html. Maja tam też instrukcję serwisową ale kosztuje 60zł (nie kupiłem bo szkoda mi było kasy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomAir Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jeśli udało ci się wymienić ten olej, to podziel się proszę informacjami. Mnie też to czeka. pzdr DomAir ps. Właśnie odebrałem motor od mechanika który dodał mu trochę mocy. Nie jest to proste i nie tanie, ale czego się nie robi dla hobby. Wymiana gaźnika, planowanie głowicy (większe sprężanie), powiększenie kanałów w cylindrze, powiększenie średnicy kolektora wydechowe, powiększenie średnicy początku wydechu. Teraz to całkiem inne moto. Kręci się aż miło. Jutro więcej pojeżdżę to dam znać jak się sprawuje. czesc, jesli chodzi o sklep to www.motoroma.prv.pl , moj kolega ma taki motocykl, zadaj konkretne pytanie a postaram się pomóc, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal.grom Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 niestety ciągle poszukuje informacji na temat ilości oleju w lagach. narazie moge powiedziec ze proces reanimacji starych - oryginalnych uszczelniaczy chyba się powiódł bo nie zaobserwowałem jeszcze wycieków. Przy okazji - ciekawe modyfikacje silnika. Mocy nigdy za wiele. miejmy nadzieje ze zywotnosc drastycznie sie nie skroci bo to dosyc rzadki model na naszym rynku. ja szybciej zmienie moto na inne niz zabiore sie za silnik a to juz chyba w przyszlym sezonie. a moze znajdzie sie pare osob ktoe chcialyby zakupic serwisowke i podzielic koszty. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomAir Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Wchodzę w to a moze znajdzie sie pare osob ktoe chcialyby zakupic serwisowke i podzielic koszty. pozdro. Jak wyglądała ta reanimacja? niestety ciągle poszukuje informacji na temat ilości oleju w lagach. narazie moge powiedziec ze proces reanimacji starych - oryginalnych uszczelniaczy chyba się powiódł bo nie zaobserwowałem jeszcze wycieków. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal.grom Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 wiec jest nas juz 2 do serwisowki. reanimacja polegala na tym ze chlopaki w znajomym serwisie poprostu rozebrali mi lagi i zacisneli bardziej spreżynki uszczelniaczy (to jedyne pole manewru). oczywiscie nic nie stoi na przeszkodzie zrobic to samemu. ;) wszystko zalezy od stnu uszczelniaczy - jezeli sa rowne i tylko sie poluzowaly to powinno sie udac. odrazu mowie ze jak masz dostep do nowych uszczelniaczy to nie kombinuj ze starymi. ja sie na to zdecydowalem bo musialem sie wyrobic przed zawodami, w ktorch i tak nie udalo sie wystartowac. :) pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieszyniak1221 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 cześć a czy tylnia tarcza chamulcowa jest taka sama jak przednia tarcza bo kupiłem cagive bez tarczy hamulcowej tylnej i chciałbym przełożyć .gdzie moge znaleść części do niego(pierścienie owiewki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi