Radziey Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Witam. Jak w temacie, zauwazylem ostatnio ze mam zbyt miekki przod w yamaszce. Postanowilem wymienic olej w lagach, ale nie wiem jaki konkretnie wlac jaka gestosc itp. i ile oleju wchodzi w jedna lage. Jezeli ktos posiada takowe informacjie to bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam,musiałbyś podać rok produkcji. Z materiałów które mam wynika:- olej SAE 10W do amortyzatorów- motocykle z lat 92-95 UK i 92-96 US - 379 ccm- nowsze 375 ccmCo do wymiany to modele 92-94 miały śrubę do szpuszczania oleju, modele nowsze wymagają wykręcenia lag z motocykla.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ilości się zgadzają :-), a co do samego oleju - ja daję Mobila 15-20 i Przód robi się wtedy lepiej wytłumiony. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziey Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Dzieki za informacje. Posiadam model z rocznika 92. Kupuje wiec mobilka i zalewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi