kulka Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 witka. droga stu zakretow lezy w g.stolowych[od kudowy ,przez bledne skaly w kierunku Szczelinca i Radkowa .Fakt-drogi sa w fatalnym stanie[szczeg. te boczne gorskie obfitujace w przepiekne widoki Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Wysmienity pstrąg z grilla. A u właściciela lokalu kiedyś stał jakiś stary, chyba angielski motocykl...Pstrąg dobry, karkówka też. A motocykl stoi cały czas, piękny Ariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 witka. droga stu zakretow lezy w g.stolowych[od kudowy ,przez bledne skaly w kierunku Szczelinca i Radkowa . No wiem, dlatego te "sto zakrętów" do Złotego Stoku wzięłam w cudzysłów - po prostu ta tez bywa tak nazywana. Gdzies po drodze, mniej więcej w połowie jest pomnik w miejscu, gdzie zabił się słynny polski rajdowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Wpadajcie do Rudnej :] ok 15km od Lubina ;] Z pewnością coś was tutaj zainteresuje hym... mamy największy w Europie zbiornik i 3 co do wielkości na świecie hehe z góry panorama na okoliczne miejscowości ;] Zjeść można na rynku w kawiarni pod ratuszem "Deja Vu" B. dobre swojskie i domowe żarło. Można też zamówić piwko czy inny napój chłodzący. Parking dla motorków jest duuuży także nie ma sie o co martwić bardzo sympatycznie jest zapraszam. Jak byście byli i widzieli typka na srebrnym simosnku to pewnie ja :buttrock: Tu macie kilka fotek ale to dopiero przedsmak tego co na żywo... Piękne zachody słońca... Widoczki z góry... Ja na Foto 1. Zapraszam do Rudnej i okolic. Gmina Rudna jedna z najbogatszych w PolsceFoto 1 - http://img411.imageshack.us/img411/2240/hpim15160iq.jpgFoto 2 - http://img337.imageshack.us/img337/8187/zachod1ml.jpgFoto 3 - http://img74.imageshack.us/img74/2074/sims...cs5544719ta.jpgFoto 4 - http://img441.imageshack.us/img441/552/sim...cs5544800we.jpg Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 No wiem, dlatego te "sto zakrętów" do Złotego Stoku wzięłam w cudzysłów - po prostu ta tez bywa tak nazywana. Gdzies po drodze, mniej więcej w połowie jest pomnik w miejscu, gdzie zabił się słynny polski rajdowiec.witka :buttrock: nie zauwazylem tego cudzyslowa :crossy: kierowca ktory zginal w tamtym miejscu nazywal sie Bublewicz[pamietam ten wypadek i okolicznosci jego smierci...RIP] Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 No i co?Skończyły się ciekawe miejscówki na Dolnym Śl. :icon_mrgreen: A może Rynna Zjazdowa na stoku Kolorowa? W Karpaczu :flesje: Tylko na starcie pozwólcia poprzedzającemu was "zawodnikowi" troche odjechać, bo jak się bedzie ślimaczył, to go zaraz dogonicie i sie wk... :wink: Tak na poważnie, na rzece Kwisie są dwie zapory: jedna koło Złotnik Lubańskich a druga koło Leśna. A między nimi Twierdza Szyfów wg. B. Wołoszańskiego, Zamek CzochaWskazana lornetka bo z wieży jest niezły widok Gdzie Jest Generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maraas Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Jeśliby ktos chciał się wybrac na troche dłuższa wyprawe, to moge polecic Góre św. Anny w woj. opolskim, mieszkam niedaleko i ciesto sobie tam śmigam. Obok jest pełno dosyc ciekawych tras. Długie szerokie odcinki, mnustwo zakrętów, pagurki itp. I co najważniejsze więcej pleneru niż wioch. A zjeźc też coś można tu i tam, a jak komus będzie za drogo to zapraszam do mnie na kawke.. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Jeśliby ktos chciał się wybrac na troche dłuższa wyprawe, to moge polecic Góre św. Anny w woj. opolskim, mieszkam niedaleko i ciesto sobie tam śmigam. Obok jest pełno dosyc ciekawych tras. Długie szerokie odcinki, mnustwo zakrętów, pagurki itp. I co najważniejsze więcej pleneru niż wioch. A zjeźc też coś można tu i tam, a jak komus będzie za drogo to zapraszam do mnie na kawke.. :icon_mrgreen: witam, mam zamiar tu przycupnąć (na odpoczynek) w sobotę 29-04, jadę z okolic Wrocka autostradą aż na Kalwarię Pacławską na weekend majowy. Jest dojazd na samą górę z autostrady, jakieś ciekawe miejsca w okolicy?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 dodajemy nowy punkt na mapie:'przystań u francuza' - niby to mietków, ale bardziej maniów mały :crossy: duży zalew, świetne miejsce na zlot!!! 3 stoiska do smażenia, stoły kryte, domek od wynajęcia, ale nie na tyle urokliwie, aby nie można było puścić z dymem ;) ;) pozdrawiam mam pytanie:-gdzie jest ciekawa trasa w radiusie 100km, gdzie można znaleźć ciekawe winkle! mam ochotę poćwiczyć przeciwskręt i przytrzeć podnóżki :flesje: :) :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 dodajemy nowy punkt na mapie:'przystań u francuza' - niby to mietków, ale bardziej maniów mały ;) duży zalew, świetne miejsce na zlot!!! 3 stoiska do smażenia, stoły kryte, domek od wynajęcia, ale nie na tyle urokliwie, aby nie można było puścić z dymem ;) :) pozdrawiammam pytanie:-gdzie jest ciekawa trasa w radiusie 100km, gdzie można znaleźć ciekawe winkle! mam ochotę poćwiczyć przeciwskręt i przytrzeć podnóżki :flesje: :buttrock: :buttrock: pozdrawiam :flesje: BYSTRZYCA KŁODZKA-STRONIE ŚLĄSKIE :) bedzie pare kilosow, a winkle takie ze zanim wyjdziesz z 1 to juz wpadasz w 3 przelatujac 2 :crossy: a tak na powaznie to dzis jechalem ta trasa i bylo extra :) ancwalt super,a o widokach to trzeba samemu zobaczyc.zreszta sam dojazd w tamte rejony to poezja[szczeg.z wrocka tr.nr.8] Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 dodajemy nowy punkt na mapie:'przystań u francuza' - niby to mietków, ale bardziej maniów mały :icon_mrgreen: duży zalew, świetne miejsce na zlot!!!hehe bartic - zobacz >TU<. Miejsce jest już znane.Byłem w zeszłym roku, w tym najprawdopodobniej też się wybiorę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Coz mozna dodac mozna zachaczyc o potezny klasztor cystersow w LUBIAZU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Coz mozna dodac mozna zachaczyc o potezny klasztor cystersow w LUBIAZU.Ten potezny klasztor wcale nie jest taki potezny :icon_mrgreen: Bylem niedawno - do zwiedzania jest oddana na razie sala ksiazeca i jakies tam male wystawy (m.in. cukru (sic!)). Ogolnie traska calkiem spoko i niedaleko. No i bardzo mile (choc juz w lekko podeszlym wieku) kobietki w Karczmie Cystersow nieopodal palacu. PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Ten potezny klasztor wcale nie jest taki potezny :icon_mrgreen: Bylem niedawno - do zwiedzania jest oddana na razie sala ksiazeca i jakies tam male wystawy (m.in. cukru (sic!)). Ogolnie traska calkiem spoko i niedaleko. No i bardzo mile (choc juz w lekko podeszlym wieku) kobietki w Karczmie Cystersow nieopodal palacu. PozdroKonikSlowo potezny nie odnosi sie do pomieszczen udostepnionychdo zwiedzania. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Spoko. Nie napisalem zlego slowa o tym Palacyku - tylko szkoda troche :icon_mrgreen: Choc podobno teraz jakos na czasie jest organizowane cos na wzor dni otwartych i beda oprowadzac bo wielu ciekawytch, jeszcze nie wyremontowanych miejscach - to dopiero moze byc gratka (ale chyba juz po imprezie). PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi