qciu Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Witam. Mam pytanie. Czy uda mi się sprzedac Charta za 1000zł?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=94560931 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 raczej nie mego nikt nie chce za 800 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qciu Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 O kurde.. to niedobrze.. To zamieniam sie nim czym predzej na Piaggio Zip 50 albo MBK Booster 50. I moze to sprzedam. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahadt80lc2 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 to za ile uda Ci sie sprzedać zależy od szczęścia jeśi trafi sie klient co ma tysiacza i nie stać go na więcej, w okolicy nie ma nikt na sprzedanie podobnego sprzęta a on potrzebuje np żeby dojeżdżać do pracy to kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Za 1000zł to bym wolał kupić polgiera na gaz i im dojeżdżać do pracy... a nie jakąś komarzyne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 1000zł bez przesady :banghead::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) to za ile uda Ci sie sprzedać zależy od szczęścia jeśi trafi sie klient co ma tysiacza i nie stać go na więcej, w okolicy nie ma nikt na sprzedanie podobnego sprzęta a on potrzebuje np żeby dojeżdżać do pracy to kupi.Nie przesadzajmy, Chart to nie żadna komarzyna. Ja sam dałem za swojego 800 zł, ale nieraz widziałem na allegro nawet po 1100 z ofertami. Ciekawe, za ile sprzedałbym swojego. A co się tyczy ilości Chartów w okolicy - sam znam tylko 2 poza moim w całej gminie, ale sa w gorszym stanie od mojego. Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Myśle że 1000zł za Charta to minimum :) Ja swojego sprzedałem za 1500zł i od razu miałem kupca :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toSter Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ceny rometów ida w dół i to ostro... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Myśle że 1000zł za Charta to minimum :) Ja swojego sprzedałem za 1500zł i od razu miałem kupca :(tylko twoj w jakim byl stanie prawie nowka funkiel nie smigany :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 kup owiewke tiger i zmien opis na : Chyba oszalałem!!Sprzedaję Rometa po Tuninggu.Wsadziłęm 6,5tys zł a sprzedaję za 1,200zł!! Zadziała :banghead: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Próbowałeś tego tiku? Sam muszę wymyślić jakąś sztuczkę :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 kup owiewke tiger i zmien opis na : Chyba oszalałem!!Sprzedaję Rometa po Tuninggu.Wsadziłęm 6,5tys zł a sprzedaję za 1,200zł!! Zadziała Na mnie by nie zadziałało :):) Ale uśmiałbym sie pożądnie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Na mnie by nie zadziałało :buttrock::) Ale uśmiałbym sie pożądnie !!!!!!To naprawde działa. Mów tuning w co drugie słowo i sport, frajerzy idą na to. Na allegro tym sposobem każdą padake da sie sprzedać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qciu Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) No musze jakos pokombinowac.. A moze ktoś kto zna się na sprzedawaniu motorków napisalby mi jakis opis na temat Charta?? Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez qciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi