wladek_b Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Valentino znowu najszybszy.... no cóż jest najlepszy. Nie żebym był zachwycony, ale przynajmniej nie było nudno. Brawo dla Bridgestone i mimo wszystko dla Michelina (M1 cały czas sie trzęsie ale wygrywa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Załapałam sie dosłownie na końcowke :( a dokładniej na rozdawanie pucharów :icon_razz: praktycznie zwątpiłam, czy to Rossi bo teraz jest w Camelu i kolorek mnie zmylił z daleka :) Ale tak czy inaczej widać, że nie chce im odpuścić hehe. Zobaczymy jak długo Barros sie utrzyma w czołowce na pierwszym mijescu hehe :icon_razz: Młoda :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Barros :) ? Chyba Capirex...Ciekawy wyscig, Rossi az tak nie dominuje, jak bylo to w poprzednich sezonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Barros :) ? Chyba Capirex...No kurde zawsze sie z nimi myliłam no :( ale w każdym razie wiadomo o kogo chodzi :icon_razz: , mówie że się spóźniłam i obejrzałam tylko końcówke, więc mogłam się pomylić... przeplasiam... Młoda :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 No kurde zawsze sie z nimi myliłam no :banghead: ale w każdym razie wiadomo o kogo chodzi :icon_razz: , mówie że się spóźniłam i obejrzałam tylko końcówke, więc mogłam się pomylić... przeplasiam... Młoda :)No Barros to teraz Honda w Superbikach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 jutro na Eurosporcie...zdaje sie, ze o 12.15 jest powtorka- sam musze to zobaczyc ;-]Forza Ducaaatttiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladek_b Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Forza DucaaatttiiiNo przynajmniej jeden, który nie kibicuje faworytowi wszystkich. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 No przynajmniej jeden, który nie kibicuje faworytowi wszystkich. ;D- szanuje Goscia bo ma nieprzecietny talent i 'reke' do kazdej manetki...ale jakos serduchem jestem z 'tymi bolonskimi pierdzielami' :) :banghead: :( Heh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Wyscig piekny. Najbardziej podobala mi sie walka Melandriego i PedrosyOby wiecej takich wyscigow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladek_b Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Wyscig piekny. Najbardziej podobala mi sie walka Melandriego i PedrosyOby wiecej takich wyscigow To fakt... na tych kolesi na prawdę warto było patrzeć... Melandri wyjechał dokładnie tak samo jak rok temu. Nie wiem czy nawet nie na tym samym zakręcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 jutro na Eurosporcie...zdaje sie, ze o 12.15 jest powtorka- sam musze to zobaczyc ;-]Forza Ducaaatttiii A wlasnie ze NIE!!!!!! Nie bylo powtorki. Polecial wyscig FORMULY 2!!!!!!!!! Myslalem ze mnie szlag trafi bo w sobote nie moglem ogladac. Co oni puszczaja za notki do prasy!!!!Rossiego mozna nie lubic...ale trzeba mu przyznac ze to GENIUSZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 http://yahoo.allegro.pl/gp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Jufimiuk Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Rossi po prostu jedzie rowno najmniej bledow etc bo czasow okrazenia nie ma oszalamiajacych.. Mysle powinni popracowac nad oponami bo w zakretach widzialem jak troche skacze.. Nie dobrze.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi