August~VF1000 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 mam pytanko- do hondy vf1000 f2 masz cos?? jak ttak to prosze na maila- [email protected] :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puczymorda Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Polecam stronę http://www.manualclub.com/ wystarczy się zarejstrować.Bardzo dużo obszernych instrukcji.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomk01 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 :biggrin: Czy posiadasz coś odnośnie hondy VF 1000 F2 z 1987 roku? Jeśli ktoś dysponuje czymkolwiek, to proszę na e.mail: [email protected]Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Ja posiadam :). Tylko musze uruchomic ftp. Edit.Kutfa zmienili mi hasło do stronki ;( Edytowane 23 Marca 2007 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@rolrider Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ma ktoss cos do Hondy VT600 97rok jesli komus cos to mowi?? Jesli tak to prosze o kontakt ze mna na gg lub przesylke na maila :) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ludziska kochane potrzebna dla laika książeczka do KAWASAKI VN 750A lub cosik podobnego.O wielcy motocykliści pomóżcie początkującemu. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam_Rebel Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Witam ! Potrzebuje serwisówki do Hondy MTX 80 chłodzonej powietrzem może byc po angielsku. [email protected] Z góry dzinkuje Edytowane 13 Października 2007 przez Kam_Rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 gdyby tak wspólnymi siłami tłumaczyć serwisówki na polski,i założyć subforum-serwisówki-.co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Komu by sie chiało :icon_mrgreen: Choc do swojego moto w wolnych chwilach mogę potłumaczyć, ale tak jakos nie bardzo z tymi wolnymi chwilami ;) A po drugie... kurcze teraz jest wiek XXI i moim zdaniem nalezy znać choc podstawy angielskiego, mieć jakąś orientację, cały świat na tym języku jedzie, nie mówie o francuskim czy rosyjskim bo to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Pomysł bardzo dobry - ale z czasem na tłumaczenie ..... potrzebowałbym 8 dnia w tygodniu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam_Rebel Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witam ! Potrzebuje serwisówki do Hondy MTX 80 chłodzonej powietrzem może byc po angielsku. [email protected] Z góry dzinkuje Nie sprecyzowałem pytania chodzi mi o serwisówke do Hondy MTX 80 HD06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf1234567 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 POMYSł JEST SUPER BO W POLSCE NIC NIE MA POZDR RYCHU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomWodar Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja mam instrukcje do DT napisz do mnie[email protected]GyGy - 10806630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obolek Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 prosze ma moze ktos honde vt600c moja mail [email protected]z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Czesc!Posiada ktos z Was, albo wie gdzie znajduje sie serwisówka do Hondy Fmx 650 ?Z gory dzieki za pomoc. Pzdr. Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi