TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 gdzie mozna kupic i jaka ma to byc kierownica tak zeby wygodnie jezdzic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Cześć. Ja w mojej 535 zamontowałem kierownicę chyba od Jawy. Kupiłem w sklepie z częściami od Jawy, MZ itd. Jest przyzwoita, wyględ, chrom i cena o ile dobrze pamiętam 40 zł. Oryginał też mie wnerwiał i stąd zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Niestety, oryginalne "rogi" w 535 jak i 1100 są niewygodne. I dlatego postanowiłem to zmienić. W 535 z pomocą kumpla (i imadła :icon_rolleyes: ) starałem się wyprostować 'rogi' - w wyniku tego uzyskałem kierownicę szerszą, podobną do prostej ale wyższą. Dzięki temu prowadzenie jak i pozycja uległa poprawie (teraz mogę lekko odchylić się do tyłu) :icon_rolleyes: Teraz podobną akcję chcę zrobić w 1100 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodimk Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 witam ja w swojej virago zalozylem kierownice i wyzsza i szersza,super sie prowadzi,kierownica jest HIGWAY HOWK zakupiona w www.bemotor.com.pl pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi