Gość KrzyChules Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Witam!Otoż mam taki problem że tłoczki czasami mi nie odbijają czego oznakiem jest pierunsko gorąca tarczaprobowałem je rozruszac ale nie ma efektow. prosze o rade :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Majster ;]masz zapowietrzony uklad;]odpowietrz zalej od nowa i bedzie hulać jak ta lala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 ty ja zalewalem moze 3 raz i odpowietrzalem razy wiecej wiec watpie ze to jest przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 rozbierz zacisk... wyczysc zasyfione tloczki wyjmujac je calkowicie i delikatnym papierkiem sciernym...potem poskladac i znajac twoje umiejetnosci dalej sobie poradzisz bez klopotu... :icon_rolleyes: mialem to samo, tez w mbx. klocki piszczaly i w ogole masakra. wyczyscilem i jak talala:D pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 zacisk wczesniej dosc dokladnie czyscilem nawet rozwalony o-ring na nowy wymienilem na sucho wszystko ladnie wchodzilo i wychodzilo ale dzieki za rade przeczyszcze jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 A wyczyściłeś miejsce styku klocka z zaciskiem (czyli te miejsce gdzie klocki chodzą :icon_rolleyes:) i wejź w te miejsce nałużcięka warstwe smary. A jak to co ja i reszta napsiałea ni pomogła to widocznie zasick uległ poważniejszej kontucji.Zacisz taki chyba nie jest drogi :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 a czy dobrze wkładasz te klocki na miejsce ?? może prowadnica klocka jest uszkodzona tzn. jest zadzior i klocek po ukosię się ustawia, albo klocek nie pasuje do zacisku Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Czy w MBX się to smaruje? W CB tak - jakimś specjalnym silikonowym smarem, ale tam hamulec jest mechaniczny, nie hydrauliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 prowadnica prosta styk z klockami dobry ostatnio dzieję się to tak losowoczasami nie blokuje, czasami blokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi