TIJO Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 tak jak w temacie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ja moj docieralem 200km jazdy bez obciazen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja moj docieralem 200km jazdy bez obciazenI co dobrze chodził ?? Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez TIJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Moim zdaniem 300-500km powinno wystarczyć. Prędkość stała 30km/h i czasami można dać troche więcej ale na chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Borys) Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Kumpel ma Nowe Kymco S9 w Salonie powiedzielu mu :600 Km nie przekraczając 30km/h i 600 z prekościa 45km/h po mojemu to troche za dużo ale cuż ma pewność ze bedzie chodził jak należy :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ja uważam, że powinno się docierać 300-500km z prędkością 35km/h przy romecie. I po dobrym rozgżaniu moto, czyli np 10-15km dać mu w gaz przez chwile i znowu 35km/h. Ja tak docierałem kiedys, jak jeszcze miałem rometa i chodził bardzo dobrze. Polecam ten sposób. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Siema TIJO :icon_rolleyes:OD 300- 600km ale do pierwszych 1000km nie szarzuj nim a starczy i służyć Ci będzie dłużej :icon_rolleyes:pozdro. Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Siema TIJO OD 300- 600km ale do pierwszych 1000km nie szarzuj nim a starczy i służyć Ci będzie dłużej pozdro.To nie moj romet :icon_rolleyes: tylko wujka :banghead: (w moim wieku :bigrazz:) Przekaże mu to wszystko co napisaliście DZIEKI :icon_rolleyes: Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez TIJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 powinno sie docierac 1000 ale mysle ze 700 na rometa wystarczy :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Lejesz mieszanke 1:25 a docierasz 500km ze zmienną prędkością obrotową silnika i bez dużych obciążeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikusss Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 a praktyka pokazuje ze w garach z almotu i tak rysy wylaza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Jeszcze było kiedyś na forum ze docierać można w inny sposób taki jak dawac na maksa obroty na pocztku potem zmniejszac i dalej na maksa ale nie pamietam dokladnie czy tak czy inaczej bynajmniej byl miesiac temu temat jak gość dociera motocykle po profesionalnym tunningu, jak źle napisałem nakrzyczeć na mnie ja swojego komara docierałem ok 500km ze zmienną prędkością ale nie aż tak mocną spokojnie jeździłem a teraz elegancko pyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Jeszcze było kiedyś na forum ze docierać można w inny sposób taki jak dawac na maksa obroty na pocztku potem zmniejszac i dalej na maksa ale nie pamietam dokladnie czy tak czy inaczej bynajmniej byl miesiac temu temat jak gość dociera motocykle po profesionalnym tunningu, jak źle napisałem nakrzyczeć na mnie ja swojego komara docierałem ok 500km ze zmienną prędkością ale nie aż tak mocną spokojnie jeździłem a teraz elegancko pyka. tak był taki temat i pisało w nim że docierać na każdych obrotach bo w sumie bez sensu jak ktoś będzie na okrągło przez 500 km jeździł z predkością 35 km na h. bedzie sie tylko grzał i tyle. wydaje mi sie ze ten styl jest o dużo wydajniejszy niz ten opisany powyżej, jeździć na każdych obrotach ale nie przeciążać silnika stałymi prędkościami za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi