Skocz do zawartości

ALPINESTARS

Rekomendowane odpowiedzi

MYCIOR1 mam ten sam problem co ty kur...! mam 185cm chudy jak patyk a rece długie jak diabli i wes kup kurtkę:icon_rolleyes:

Dokładnie - Lipa straszna. Ja mam 187 cm szkapa ze nie niezła i jakbm mial kupic kurtke ,zeby mi na dlugosc rekawow pasowala to musialbym sie powypychać watolina.

Ale nie dokońca , bo raz oglądałem jednoślad jakieś 2 lata temu i tam Dziawer był gdiześ w czechach i szył sobie "garniturek na miare" i z tego co mowił to nie tak drogo wyszlo.Tylko nie wiem ile to "Nie tak drogo " znaczy, czy 1200 zł czy 5000 zł

HAHA DOBRE!!ja cche kupić ixs podobno maja jakies rozmiary nietypowe!!w sobote i niedziele jest wystawa wiec beda mieli tam cala kolekcje 2006 i kurteczka taka fajna oscyluje cos w granicach 600-800zł i dobrej firmy szyta w szwajcarji wiec warto!! kazdy mi mowi ze jak mam rekawy za krótkie to przeciez dojda rekawiczki ale jak zdejme rekawice to bede wygladał jak by kurtka była z mniejszego brata!!

ps. ja mówie o kurtce textylnej bo tylko taak u mnie wchodzi w grę

Edytowane przez tra

• Administrator
Ale nie dokońca , bo raz oglądałem jednoślad jakieś 2 lata temu i tam Dziawer był gdiześ w czechach i szył sobie "garniturek na miare" i z tego co mowił to nie tak drogo wyszlo.Tylko nie wiem ile to "Nie tak drogo " znaczy, czy 1200 zł czy 5000 zł

PSI takie robi. Koszty różne, ale licz ponad 2000 zł. OK. 3000 za jednoczęściowy, do wyścigów.

pzdr

dzieki Dominik

Juz znalazłem wszystko i doczytałem. Kombinezony od 679 euro do 1100 euro ;-( , a jesli chce sie uszyć na miare to 20% wiecej $$ niz cena katalogowa.Czas realizacji 2-4 tyg.

No to chyba raczej znajde coś w polsce, moze na Łodzi coś wychacze.

PZDR