Duch Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Witam Wszystkich! Czy ktos z Was slyszal o dobrych trasach w okolicach Poznania? Szukam miejsc gdzie mozna sie "wyszalec" i poczuc jak na GP :) . Oczywiscie o wiele bardziej interesuja mnie dobre zakrety, niz prosta droga :wink: . Jesli ktos zna takie miejsca bede wdzieczny za podpowiedz. Pozdrawiam, D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Tor Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Ulica Bukowską do ronda w Przeźmierowie potem w prawo i pierwszą w prawo. Zjechzć za bramę i masz GP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Cześć! A ja mam taką miłą traskę na popołudnie jak wracam z pracy: Puszczykowo - Rogalin - Śrem - Jaszkowo - Żabno - Mosina - Jez. Góreckie - Puszczykowo Jest to około 50 - 55 km Fajne zakręty i puste drogi. Pozdrawiam Dyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Cześć! A ja mam taką miłą traskę na popołudnie jak wracam z pracy: Puszczykowo - Rogalin - Śrem - Jaszkowo - Żabno - Mosina - Jez. Góreckie - Puszczykowo Jest to około 50 - 55 km Fajne zakręty i puste drogi. Pozdrawiam Dyzio hehe fajnie wracasz z pracy z Puszczykowa do ... Puszczykowa. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Cześć! A ja mam taką miłą traskę na popołudnie jak wracam z pracy: Puszczykowo - Rogalin - Śrem - Jaszkowo - Żabno - Mosina - Jez. Góreckie - Puszczykowo Jest to około 50 - 55 km Fajne zakręty i puste drogi. Pozdrawiam Dyzio hehe fajnie wracasz z pracy z Puszczykowa do ... Puszczykowa. :wink:He he, pracuję w Poznaniu i nawet byłem dzisiaj moto w pracy 8) 8) pozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi