QvEEr Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Powinna byc jeszcze odpowiedź nie na chodzie albo co :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Co wy mozecie wiedziec o pretkosci niemajac Knighta :wink: nawet sobie nie wyobrazacie ile to potrafi wyciagnac 8O az strach manetke krecic do konca bo ciuchy zrywa z czlowieka :) buuuuhahaaa :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 No dobra najszybszy to mój jest. A dokładniej ja :wink: jak zaczne biegnąć to ku*wa... Niemówiąc o moim rowerze możecie nie wierzyć ale jak dopierdalam przez wioche 65km/h i wyprzedzam auta to wszystkich zatyka (nie róbcie tego w domu) Kiedys ścigałem sie z simkiem s51 niestety wygrał.. bo sie ku*wa zmęczyłem. A mój rower ma wyjebany w kosmos tuning. Zmienione zębatki, jest tak obklejony taśmą izolacyjną(jak jest rama, i są takie dwie rurki które łączą przód z tyłem, to dziure między nimi ma całkiem zaklejoną, na tylnym kole ma kołpaki, a na przednim ma tak pozalepiane szprychy że wygląda jak by nie miał szprych tylko takie fajne koło z kilkoma poprzeczkami . I po tym "pakiecie aerodynamicznym" moge stwierdzić odczuwalne polepszenie się osiągów :!: A mój rekord prędkości na tym wehikule to 97.86km/h !!! (z górki na słowacji, na trasie Piwniczna-Wyżne Rużbachy-Zdiar-Łysa polana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Jak się napisze coś bez sensu to odrazu jest dużo postów :lol: Gdy jest coś poważnego to jest parę postów i koniec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ps.mój idzie najszybciej bo z prędkością światła :twisted: :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Witam.No pewnie PAWEŁ, All Bundy to jedna z lepszych moich filmów.Jak byłem w 8 klasie kilka lat temu, szedłem na 8, to na polsacie zawsze 7:10 leciał, ahh te czasy, a ta ręka bandiego :lol: :lol: :lol: Z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Witam.No pewnie PAWEŁ, All Bundy to jedna z lepszych moich filmów.Jak byłem w 8 klasie kilka lat temu, szedłem na 8, to na polsacie zawsze 7:10 leciał, ahh te czasy, a ta ręka bandiego :lol: :lol: :lol: Z pozdrowieniami BORSUKLES ..............no commentTy tak specjalnie czy nie tam gdzie trzeba ten post wpisales ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Powinna byc jeszcze odpowiedź nie na chodzie albo co :wink:pomyśli się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Witam.No pewnie PAWEŁ, All Bundy to jedna z lepszych moich filmów.Jak byłem w 8 klasie kilka lat temu, szedłem na 8, to na polsacie zawsze 7:10 leciał, ahh te czasy, a ta ręka bandiego :lol: :lol: :lol: Z pozdrowieniami BORSUKLES ..............no commentTy tak specjalnie czy nie tam gdzie trzeba ten post wpisales ?? A to kolego QvEEr widziałeś gdzieś? Najszybszy to był Al Bundy. Pamiętacie jeszcze ten serial ? Pozdrawiam, Paweł Chyba teraz dopiero "no comment"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Sorx. Nie zauważyłem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Najszybszy to był Al Bundy. Pamiętacie jeszcze ten serial ? Pawel niema lepszego serialu od swiata wg bundych :wink: a i tak moj jest najszybszy haha 4.5KM i 80km/h (okolo) pojdzie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Widzę że temacik się rozkręca :lol: Może pogadamy o koncercie 26.04.OSTR i Owala oraz reszty w P-ń 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Pełen bałagan. Świat wg Bundych fajowy był. Co do konceru, to Owal git, Peja też, szkoda,m że nie mieszkam w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 A powyższy post, ale także i ten jest najszybszy, że daty od siebie oddalone, ale to tp sa łącza, jak polskie drogi podziurawione, wszystko przez to spowolnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Ty też lubisz HH :wink: Przyjedź do P-ń10 godzin pełnej zabawy 8) Niestety Peji nie będzie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Co wy kur... wiecie o szybkości 8) Ja mam najszybszy i największy i naj lepszy i naj naj naj, wszyscy wymiekacie z tymi pierdopędami :twisted: Na 2 biegu to 230 zakrywa na 3 300, więcej nie zapinam bo sie boje :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi