tra Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja moge tylko dodac ze w płocku zdawalnośc na kat. A było w roku 2004 100%, niebyło osoby która by nie zdala :buttrock: to dobrze bo ja zdaje za 1tydzien egzamin!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witambędzie to mały ot ale mam pytanie, byłem sie dzis zapisać na exam w Krakowie na Koszykaskiej, no i się zapisałem (maj) :crossy: ale głupi nie pomyślałem i nie zapytałem czy będzie to egzamin na nowych czy starych regułach (oczywiście przypomniałem sobie o tym już w domu) :buttrock: , może jest ktoś wśród was kto miał już egzamin w krk w tym sezonie, albo zna chociaż odpowiedź na moje pytanie.Dzieki za odpowiedź. Na pewno będziesz zdawał na nowych warunkach! Przecież przemalowanie ósemek w całym kraju spowodowało przesunięcie o kilka dni "rok egzaminacyjny" - awantura była w mediach że hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Gratulacje!Ja też zdawałam na Odlewniczej - 3 grudnia, przy temp. ok 0st., w rękawiczkach ze stadionu.... :) Wiem, jaka to frajda gdy usłyszysz te słowa....wynik pozytywnyŻyczę bezpiecznej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Gratuluje ! Też zdawałem na Odlewniczej... Z tym że w jakoś koło listopada (niecałe 3 lata temu...). Też nie było problemów, z tym że ja chyba zrobiłem ze 6 ósemek, bo Pan jakoś tak się im przyglądał i przyglądał... Aż w końcu powiedział że dobrze... Praktycznie to dopiero na ulicy człowiek się uczy jeździć... Z tym że jak jest dobry kurs to przygotowuje do tej "nauki praktycznej"... Ja na moto kurs robiłem gdzie robiłem ale byłem o tyle w komfortowej sytuacji że już miałem od prawie ośmiu lat prawko na katamrana, więc znałem już sporo zachowań ludzi na drodze... Więc wiedziałem czego się z grubsza spodziewać na drodze i musiałem (cały czas się ucze...) tylko uzupełnić to o to co są ludzie w stanie wymyślić w stosunku do moto... Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Witam witaj techniacz w klubie :) też za 2 miechy robię A+B :crossy: U mnie to wychodzi B-1100zł, A-700zł ale mogę się targowac więc zapewne (na cuda nie liczę) ale myślę, że razem wyjdzie mnie to 1700zł lub ciut mniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Jakby tego było mało pan egzaminator wykazał się bardzo dużą tolerancją i zaopiniował "mnie" pozytywnie. Trudno mu to przeszło przez gardło, uwierzcie! Kocham WORD na Odlewniczej! To znaczy nie było całkiem tak, że ja nic nie umiem. Ósemkę kręciłam 10 razy bo za pierwszym razem "zaczepiałam facetow na ulicy", a nie sprawdzałam czy można się włączyć... Namieście jako tako, tyle, że godziny szczytu i miałam wrażenie, że stoję i stoję i zapominałam, że to egazmin... Wytłumaczenie to piszę, gdyż wiele posądzeń o łapownictwo było pod moim adresem, tudzież oskarżenia o narażanie życia na drodze. Nie bójcie się! nie jeżdżę agresywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi