brzytwa Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ostatnio kupiłem ruskie kapcie w rozmiarze 4.20-19 w wersji z grubą kostką. Bardzo fajne, maszyna wygląda na nich bardzo "agresywnie". Na asfalt jednak chyba za bardzo się nie nadają, a już na pewno nie do solówki. Może ktoś widział w sprzedaży ruskie opony w identycznym rozmiarze, ale z szosowym bieżnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ja zamówilem szosówki ale nie 4.20 tylko 4.00, wydaje mi sie ze 4.20 tez powinny być, przejżyj SM moze jakies ogloszenie badą, jeśli tak to zadzwon i sie dowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Nie pytałbym się, jakbym wcześniej nie dzwonił. Tak się jednak składa, że wiekszość handlujacych częściami do rusków ściemnia i ich słowo jest dla mnie gówno warte. Do niedawna nie wiedzieli nawet, że ruscy robią "kostki". Stąd moje pytanie na forum. Pytam, czy ktos widział, bo mój koleś niedługo jedzie do Lwowa i będzie mu łatwiej, jeżeli będzie wiedział, czego szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 szosowe - czeskie "barumki" 4.00 są niezłe. 4.20 kostki zaczepiają o wałek i trzeba je trochę podcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 szosowe - czeskie "barumki" 4.00 są niezłe. Sam na nich jeżdżę, Są spoko tyle że wydają mi się trochę miękkie. Cena około 100-120 zł zależy do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 szosowe - czeskie "barumki" 4.00 są niezłe. Sam na nich jeżdżę, Są spoko tyle że wydają mi się trochę miękkie. Cena około 100-120 zł zależy do sklepu. tak, barumki 4.00 sa niezle, tez na nich (niej - tylko tyl) jezdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Tak więc kumpel wrócił z Ukrainy i twierdzi, że opony w rozmiarze 4.20-19 są robione tylko w wersji "gruba kostka"; w dodatku są najdroższe. I tak są jednak sporo tańsze, niż ich odpowiedniki z Zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi