Agi Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 wywaliłam się polało się trochę benzyny i teraz jak chce ja wkręcic w obroty to gasnie albo nie chce sie wkrecac pozatym zaczela jakos dziwnie nierówno chodzić na jedynce i przy małej predkosci na innych biegach (tak do 40) pozatym wczesniej szybciej sie wkrecala na wyzszym biegu i przy malej predkosci (znaczy przed upadkiem) a teraz nie chce trzeba zredukowac bieg.....co robic gdzie sie udac itd help bo raczej sie nie znam :icon_razz:( a i nie mam znajomosci motocyklowych :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Hmm moze jakas rurka sie od gaznika odczepiła albo cos w tym stylu. Zajrzyj do gaznika- zobaczysz go gdy otworzysz bak i wyciagnisz airboxa (ta duza czarna puszke). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 dzięki na szczescie chociaz wiem gdzie gaźnik... a czy sa jeszcze inne ewentualności ... gorsze dodam ze jak upadałam to trzymałam gaz i wkręciła sie do 11000 i moze cos jej zaszkodziło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 moze po prostu sie gaznik zapowietrzyl troszeczke...?poza tym to chyba 2T... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 moze po prostu sie gaznik zapowietrzyl troszeczke...?poza tym to chyba 2T... pzdr:) tez wydaje mi sie ze to zapowietrzony gaznika a co ma wspolnego to ze jest to dwusow :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 To ze post powinien byc w "Mechanika 2T ", gdzie bylaby wieksza szansa znalezienia prawidlowej odpowiedzi.Ogolnie polecam serwis i lekki przeglad jesli sie nie znasz.Moze koledzy wiedza ktory serwis zajmujacy sie dwusuwami jest w Wwie na tyle odpowiedzialny aby sie tym zajac ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 mialem podobnie w moim motocyklu, okoazało sie ze moto bylo zalane. trzeba zamknąć kranik i wyjeździć paliwo z gażnika do konca az zgaśnie, wtedy postukać jakimś kamyszkiem gaznik żey pływaki sie rozruszały bo może sie zablokowały i na koncu przeczyścić świece. Powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 dzieki za podpowiedzi i wielkie sorry za nieprawidlowe umieszczenie tematu.......... nie wiedzialam ze tu tak przepisowo jak na rekolekcjach ehhhhh........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi