yezoo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Wstyd sie przyznac ale wyprowadzilem moja mala na krociotki spacerek, tylko nie caly kilometr ale jeszcze bez tablic i OC wiec nie chcialem ryzykowac i kurde juz sie zakochalem, nie wiem teraz czy dobrze zrobilem bo mam jeszcze wieksza ochote isc i przeplacic za ta karte :icon_razz: ale co tam, twardym trzeba byc, nie mientkim :wink: Zycze wszystkim ktorzy maja taki sam problem jak ja BARDZO KROTKICH 2 tygodni hehe pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 To zarejestruj ją czasowo na czerwone tablice. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donbandit Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ha ja tez nie dałem rady :icon_razz: podobnie jak Ty pare dni temu wyjechalem i robilem kółka po osiedlu (bez rejestracji oczywiscie), z czego sąsiedzi raczej się nie cieszyli, i zgodnie z Twoimi obawami zachciało sie dalej, szybciej no i wczoraj.... wykombinowałem jakieś stare blachy od kumpla i rura w droge :wink: 150km nawinołem, ehh te dwa tygodnie to koszmar jakis, chyba bede pikietowal przed urzedem o szybszy termin obnizenia oplat karty pojazdu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja też niedługo nie wytrzymam mam troszkę inny problem, ale tez już mnie strasznie ciągnie... Wczoraj nawet sie przymierzałem i było by ok... a jak kiedyś byłem w takiej sytuacji jak ty to był ze mnie nightrider :icon_razz: 23 (a czasem później) w nocy i jazda :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 To zarejestruj ją czasowo na czerwone tablice.O ile w wawie podobno nie robia problemow to w radomiu miescie codow powiedziano mi ze na sprowadzone motocykle nie ma czegos takiego jak czasowa rejestracja, nie ma takiej mozliwosci i koniec :icon_razz: z rej4estracja auta mialem takie same problemy, ciotka z identycznymi papierami bez bulu dostala tablice a ja musialem kupe innych papierow doniesc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Kolega z forum (rad3k) zarejestrowal tak wlasnie sprowadzoną VFR. Te tablice sa na miesiac i slużą na dojazd na przegląd. Wiec raczej wykłóć się z babskiem w urzędzie albo poproś kierownika urzędu. Kiedys tak samo mialem zarejestrowaną SHL Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 dzis zlozylem vat24 wiec jak tylko bede mial to chyba sprobuje, akurat w przyszlym tyg przyjezdza brat na tydz z uk wiec dobrze by bylo miec czym sie pochwalic :icon_razz: pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Polecam lekturę wątku: http://forum.motocyklistow.pl/No-i-sie-doc...zl--t42574.html Nie trzeba czekać 2 tygodnie a od 18 kwietnia (no bo 15 to sobota a 17 to święto) będą pewnie duże kolejki, tłok i pewnie wydłuży się okres oczekiwania na tablice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Wstyd sie przyznac ale wyprowadzilem moja mala na krociotki spacerek, tylko nie caly kilometr ale jeszcze bez tablic i OC wiec nie chcialem ryzykowac i kurde juz sie zakochalem,Nie tylko Ty tak zrobiłeś. Przedwczoraj także śmigałem nielegalnie :wink: Tylko 15 kilometrów, ale wystarczyło, żeby narobić sobie ochoty na więcej. Teraz tylko przeczekać te 2 tygodnie i można śmigać :icon_razz::D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja rowniez zgrzeszylem... w zeszlym tygodniu wyjechalem bez tablic na swoja wioche smignelem tam i powrot plus maly wypadzik pod sasiednia wioche...padal deszczyk... teraz moto jest na regulacjach w serwisie Suzuki w Jeleniej Górze... w tym tygodniu mam zamair zalatwic probne tablice zebym mogl z serwisu motorkiem wrocic... i tu pytanie ->>>>> Jakie dokumenty musze przyniesc do wydzialu komunikacji zeby otrzymac probne tablice ? Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez the-one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Jakie dokumenty musze przyniesc do wydzialu komunikacji zeby otrzymac probne tablice ?To też przeczytasz w wątku, który podałem 2 posty wcześniej :smile: . Ja miałam takie same dokumenty jak do rejestracji stałej. Możesz nie mieć badania technicznego i jako powód wydania tablic próbnych podasz "dojazd na badanie techniczne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 A zalatw se jakies lewe tablice zamontuj i mozesz smigac :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi