DiboS60 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Dibo chwalisz tego mtx jakbys Pana Boga za nogi zlapał az juz sie to glupio czyta j.gif wszytskie posty o tym jaki ten twoj mtx jest super Masz łeb jak slkep ino pułek w nim brak.. :cool:Jak sie ktos pyta o moto do 2500 tys to co mam mu powiedziec??zeby kupil Hma :lalag: A ze mam mtx to sobie chwale chodz ostatnio dochodze do wniosku zeee Brakuje mi mocy!!;]Ksiazkowo Dt jest mocniejsza o 1km ;] Dolicz sobie ze wazy prawie 10 kilo wiecej i ma mniejszy moment obrotowy to ci wyjdzie na 0 ;]A jak ci sie czytac nie chce to nie czytaj;]Tak czy srak jak ktos sie bedzie pytal o enduro do 2500 tys to JA ZAWSZE BEDE POLECAL MTX ALBO DT :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Chyab coś ci sie pomyliły działy bo to jest 2T :/ilerazy mozna pisac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 WitamJa polecam suzuki rg 80 gammazależy jeszcze do czego bo jak na teren to DT 80 mi się podobaPozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 polecam honde mbx 80 lub yamahe tzr 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 A ja polecam Derbi sende r szybka zrywna ups 2 tarcze i wentylatorek na chlodnicy szczerze mowiac do 3000 tys to mtx i dt chyba ze znajdziesz sende lub rx ale dlugo czeba szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zależy czy chce jezdzic tylko po ulicy czy tez raz kiedys w lasku polatac. :buttrock: Jak po ulicach Rg80 lub Mbx80.Jak w terenie Dt80 lub Mtx80. Pozdrawiam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Bierz MBX 80 moim zdaniem bedzie najlepszym wyborem, jezdzilem taka miesiac i bardzo mi przypadla do gustu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Dziw ze sie przesiadles na 4T :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 ja kupilem mbx80 i jestem zadowolony, moj kompel kupil rg80 i tez jest zadowolony spalanie w granicach 4 litrow i u mnie i u niego. w su mie to te dwa motorki sa bardzo podobne w osiagach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi