piasektt Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 TwisterZG zapodaj foty po chromowaniu dyfuzora i założeniu nowego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Gratuluje, dalekich skoków życzę :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas72 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Gratulacje. Fakt, jeśli twoja machina jest brudna to o mojej po niedzieli można powiedzieć że przypomina marzanne wyciągnięta na jesień z kanału kanalizacynego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Gratuluje :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Wiadomosc z ostatniej chwili:z tuly mam OHLINSA takze maszyna z kazdym dniem i kazda srubka przekonuje mnie ze latala kiedys w jakims Team'ie Racing'owym.Grubo :banghead: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Wiadomosc z ostatniej chwili:z tuly mam OHLINSA takze maszyna z kazdym dniem i kazda srubka przekonuje mnie ze latala kiedys w jakims Team'ie Racing'owym.Grubo :D :smile: na hamownie ją pchaj może sie okaże że ma 47ps :banghead: zapodaj koniecznie fotke jak dopieścisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Piasektt prosiłes zebym dal fotki po zmianie lancucha... http://www.bikepics.com/pictures/556850/ lol :P :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marknt Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 a poropo (dołączam się) gratulacji , to co widziałem na fotkach , brakuje handbarów, szkoda klamek, dokup dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Spokojnie,spokojnie :icon_razz: na razie musze wszystko ladnie posplacac i pooddawac sianko ktore pozyczylem ktore na szczescie nie jest za duzo.Z urodzin i swiąt wpadnie pare groszy to fura zmieni sie w ciągu paru dni diametralnie :P Dlatego zeby teraz nie zasmiecac 4um temat uwazam za zamkniety.Dzieki wszystkim za Gratulacje i do zobaczenia na grzybach :cool: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi