komcir GT Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 co byście bardziej polecili zwarzywszy na zużycie paliwa (bardzo warzne) :cry: co do dynamiki :twisted: POMURZCIE W WYBORZErozstrzygam między:SRAD , GSX 95 94 , RF ,CBR , ZX-6R,BANDIT ,FZR JEŻLI KTOŚ POSTADA KTURYŚ Z TYCH MODELI PROSIŁ BYM O INFO !!!!! POZDRAWIAM MOTONITA (niech wam wiatr we włosy dmucha,niech wam w zęby wpadnie mucha) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 z tego co wiem to fr-y niemiłosiernie piłynajmniej z tego toważycha to tylko srad 600 Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Moja Fzr'a (600) spaliła na 100km ok. 7 litrów. Przy jeździe w miare spokojnej. Poprzedni właściciel mówił, że zszedł do 5,5 litra ale nie miałem jeszcze okazji sprawdzić. Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na to, że jest to możliwe.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komcir GT Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 jeśli macie jakieś zdjęcia swoich sprzętów to BARDZO BYM PROSIŁ o ich przysłanie i dane SPOKO ŻE ODPISALIŚĆIE PROSZĘ O WIĘCEJ :wink: MÓJ E-MAIL :[email protected] ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 co byście bardziej polecili zwarzywszy na zużycie paliwa (bardzo warzne) :cry: co do dynamiki :twisted: POMURZCIE W WYBORZErozstrzygam między:SRAD , GSX 95 94 , RF ,CBR , ZX-6R,BANDIT ,FZR JEŻLI KTOŚ POSTADA KTURYŚ Z TYCH MODELI PROSIŁ BYM O INFO !!!!! POZDRAWIAM MOTONITA (niech wam wiatr we włosy dmucha,niech wam w zęby wpadnie mucha) :wink: Wybacz,ze o tym wspominam i nie na temat,ale postaraj sie pisac bez bledow ortograficznych, przez takich ludzi czasami mam watpliwosci co sie jak pisze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komcir GT Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 sory ale kocham motocykle , i pier....... całą ortograłię 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 sory ale kocham motocykle , i pier....... całą ortograłię 8O :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komcir GT Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 OK. Ale może byś mi pomógł a nie czepiał się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bye Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Witaj ! ale masz rozrzut SRAD i Bandit , przeciez to nie ta bajka :wink: a po za tym przy wyborze motocykla zuzycie paliwa jest drugorzedna sprawa , przynajmniej dla mnie :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 widać, że nie jesteś zdecydowany co do konkretnego rodzaju motocykla :P skoro chcesz oszczędzać na paliwie to najlepiej kup sobie skuterek :P a tak poważnie to z tych modeli co wymieniłeś to najlepszym rozwiżaniem, zawżywszy na zużycie paliwa, byłaby Rf-a 600 :) to fajny sprzęcik :D mój kumpel ma i mi sie bardzo podoba :) nie jest to najlepszy motor, ale jeśli chodzi o sprawy ekonomii motocykla to z pewnością ta Suzuka znajduje sie na pierwszych miejsach :wink: jesli chodzi o moc to teżmożna sie fajnie powściekać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Ja napisze krótko: mój brat ma CBR1000F i jeśli zależy ci na paliwie to pod zadnym pozorem nie kupuj jej. To taki OCHLAJ że nie wiem :wink:. Mój brat mówi że jak sie go przeciągnie to widać jak wskazówka od poziomu paliwa spada :). A przy w miare spokojnej jeździe po mieście to około 8-10 (w dużym przybliżeniu:)) Według mnie Bye ma też troche racji. MOtocykl kupuje sie dla przyjemności jazdy a zużucie paliwa to drugorzędna sprawa. Ale ja rozumiem i Ciebie, sam jeżdże na 50ccm, pali mi tyle co kot napłakał, a w kieszeni zaczyna wiać pustkami :). Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepcio Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 TYlko hondke CBR to jest to jesli osczedzasz moto to spalanie jest mniejsze ja na swojej na trasie mam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 miałem Banditke w zeszłym sezonie,bardzo dobrze wspominam ,to zajebisty turystyk,palił od 6-8 litrow,czasami 9 jak sie wsciekalem na maxxxxa,poza tym bylem na Chorwacjii z kobietą,3 kufry i zadnych problemow jesli chodzi o wzrost spalania czy brak mocy.to fajna furka i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 nienawidze szlifierek, ale cbr to klasa sama w sobie a najbardziej to xx i to jeszcze czarny, ale to chyba nie ten przedział cenowy Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi