Rof Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 mam możliwość kupna hondy vfr rc 24 z 89 roku, ma ona przebieg licznikowy 97 tys km (wiec raczej prawdziwy) jednak w briefie jest napisane ze miała wymieniane zębatki w rozrządzie przy przebiegu 70 tys km, co mnie troche martwi bo roazrządy w VFR są podobno nieśmiertelne... Chiałem więc zapytać czy to dyskwalfikuje ten motor? bo naprway vfr są raczej mało opłacalne. Co mogło sie przyczynić ze trzeba było robić tą wymianę? z góry dziekuje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Wiesz, ja bym powiedział tak - skoro ktoś je wymienił to masz problem z głowy, ale faktycznie jest to rozwiązanie które cieżko jest zakatować. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 jednak w briefie jest napisane ze miała wymieniane zębatki w rozrządzie To napewno NIE BYLO napisane w briefie !!!Nawet gdyby te zebatki byly wymienione, to nie bedzie to nigdzie odnotowane , jedynie na rachunku z warsztatu.Cos tu nie pasuje z ta Twoja wypowiedzia.Napisz co tam pisze w tym briefie, moze byc po niemiecku , lub scann z briefu. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi