Gość alalala333 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Jestem zainteresowana tym motocyklem. Mialby byc pierwszym moto. Bardzo mi sie podoba ale boje sie ze bedzie wielki problem z czesciami no i nigdzie nie moge go znalezc. Jest sprzedawany chyba tylko w japonii i australii. Ma ktos jakies info? Gdzie tego szukac? Co jest wart ten motor? Moze zna ktos ceny? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Dawno temu gdy byłem w 4 klasie liceum kolega miał taki sprzęt. Motocykl miał piękną sylwetkę i fajne malowanie, podobnież moc jego to 47 KM. Motocykl rzadki na naszym rynku, części używanych nie kupisz. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 na allegro są dwa modele VTR250, jeden z pełną owiewką, a drugi bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alalala333 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ja widze tylko 1. I to 92 rocznik. Mnie interesowalby ew. od 1998. Zreszta to i tak nie czas jeszcze na zakup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi