ronix Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 WitamJestem nowy ale problem pewnie.. stary .. Honda vt1100 strzela w rurę na tylnym cylindrze na wolnych obrotach, po zapaleniu chodzi może ze 3 sek równo potem zaczyna dość nieregularnie strzelać w tę rurę wyczyściłem juz gażniki powymieniałem filtr powietrza i świece, opatrzyłem połączenia nie widać zużycia coby lewe powietrze. Obroty wolne nie pływają, na obrotach średnich i wysokich chodzi równo i nie strzela. Co to może być? Nie zrobiłem synchro gaźników i regulacji składu mieszanki - czy to może być to? Moto sprowadznoe z USA i nie wiem ile tam stało.Pozdrawiam RonixP.S. mierzyłen cisnienie w cylindrachi w obu jest prawie identyczne i w normie z serwisówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Sprawdź fajkę, kabel WN i ogólnie układ zapłołownowy. Takie rzeczy jak cewka, kabel WN, fajka możesz spróbować zamieć miejscami z drugim cylinderem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Może masz nieszczelny wydech? Sprawdź czy nie ma przedmuchów. Jak masz puste wydechy to może masz źle wyregulowany gaźnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zawór się podpiera. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronix Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Dzięki za pomoc.Nie dodałem jeszcze, że moto ma wolne wydechy i jeśli odłącze jeden kable od świec z cylindra dobrego to ten strzelający zaczyna chodzic równo i nie strzela. Jak odłaczę ten strzelający to ten dobry cylinder też chodzi jak dotąd czyli równo. NIe jestem pewnien.. ale jeśli zawór wydechowy by się podpierał to chyba ciśnienie spręzania byłoby różne w cylindrach co? A jest prawie identyczne. Chyba się wezmę za regulację składu mieszanki wolnych obrotów w gaźniku, co o tym myślicie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi