benek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 gdzie? zależy jakiej firmy kask Nolan - Boldor na Jagielońskiej. Ja kupiłem na moto-bazarze razem z noskiem i podbrutkiem dałem nie pamiętam 80 albo 130 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 .. a nie wiecie jak sie ma antyfog - ta folia co sie podkleja wew czesc wizjera - do kasków które posiadaja dodatkowe okulary przeciw słoneczne - patrz AIROH SV55 http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....2a969c974aed76ewiem ze wizjer nie zaparuje bo ma anty foga - jak to sie ma do tej drugiej przyciemniaje szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 .. a nie wiecie jak sie ma antyfog - ta folia co sie podkleja wew czesc wizjera - do kasków które posiadaja dodatkowe okulary przeciw słoneczne - patrz AIROH SV55 http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....2a969c974aed76ewiem ze wizjer nie zaparuje bo ma anty foga - jak to sie ma do tej drugiej przyciemniaje szybki ta druga przyciemniana paruje jak cho...ra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 jezeli komus paruje szybka w kasku to zapraszam do boldoru na ul. jagielonska w Warszawie. nabylem tam nalepke na szybke, cena 55zl (przezroczysta, minimalnie przyciemnia) i dziala pieknie:) moge dmuchac i chuchac i nie ma problemu by cos parowalo:) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam Airoha sv55, początkowo jeżdziłem nim bez antyfoga i szyba parowała jak diabli. Po założeniu antyfoga na szybę (zewnętrzną ) problem znikł. Szyba przeciwsłoneczna nie parowała i nie paruje ponieważ jest "krótsza" od tej głównej i nie siega do ust ani nosa- nie znajduje sie bezpośrednio na drodze oddechu.PS w Uhma-bike sa po ok 50 zł Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez pepe570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja też kupiłem anty-foga w Uhma Bike za 50 zł. W zeszłym sezonie wszystko było OK lecz teraz szybka zaczeła mi parować po prawej stronie, głównie przy niskich temperaturach tak do 8 C gdy jest wyższa temperatura na zewnątrz to problemu nie ma. Ciekawe co to może być? CZy anty fog ma jakąś powłokę, która się starła? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal gsxf Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jeździłem w kasku Shark, ale nie pamiętam który to był model, wiem tylko że nie posiadał anty-foga i w chłodne dni lub w czasie deszczu szybka parowała. Teraz zmieniłem na AGV z anty-fogiem i jest różnica - nie paruje. Naprawde polecam zainwestować w anty-foga, jazda motocyklem staje się przyjemniejsza :icon_biggrin: . Po zatrzymaniu np: na skrzyżowaniu lub czerwonym świetle nie trzeba podnosić do góry szybki (żeby nie zaparowała), czasami było to dość uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi