driverCB500 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 szybko sie zdecydowaliscie :buttrock: z zalem z braku towarzystwa odpuszczam sobie ten zlocikzdajcie relacje, jestem ciekaw ile stracilem :icon_mrgreen: mam nadzieje, ze bedzie wiecej okazji na ciekawy wypad i znajda sie chetni, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 zdajcie relacje, jestem ciekaw ile stracilem :icon_exclaim: Przyjacielu straciles sama sol bikerskiej przygody. Bezapelacyjnie i do samego konca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 A oprócz tego znaczek i fajną naklejkę :icon_exclaim: a najważniejsze - tajemnicze zjawisko : po imprezowaniu brak kaca :biggrin: czy może być coś lepszego ? O chłopakach z Ukrainy nie wspomnę, bo tak fajnych gości trudno jest znaleźć gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 A taki znaczek jest bezcenny! Zapewniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 no to dawac relacje i fotki!!kurcze... dopiero dzisiaj to przeczytalem a bylem pod Lublinem i moglem cos wykombinowac :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ja to nawet nie wiem czy ktos fotki robil. Jezeli juz to moze aker. A co do relacji to moze jak znajde chwile i ochote to cos skrobne. Ale w gruncie rzeczy wygladalo to tak - przyjechalismy, zaczelismy pic z Ukraincami, ktorych juz znamy z zeszlego roku, w miedzyczasie jakies koncerty, zabawa, dla jednych wieksza niz dla innych. Potem byla tez prada po Lwowie - totalny paraliz miasta i samowolka - kontrole ruchu prowadzili sami motocyklisci blokujac nieposluszne samochody. Swiatlo zielone, czerwone - nie tym razem. I tyle. W niedziele wstalismy i wrocilismy. Wielki szacunek dla wszystkich ukrainskich bikersow: ze Lwowa, Tarnopola, Lucka, Kolomyi, Kijowa i skad tam jeszcze!!! Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion-k Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 I te ceny,wódka 5,5zł za 0,5l paliwo 2,30zł za l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digger Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 no to dawac relacje i fotki!!kurcze... dopiero dzisiaj to przeczytalem a bylem pod Lublinem i moglem cos wykombinowac :icon_twisted:http://kb.lv.ukrtel.net/foto/thumbnails.ph...&cat=-78&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 wiedzialem ze bede zalowal przyjezdzajac w sobote :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digger Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 no to dawac relacje i fotki!!kurcze... dopiero dzisiaj to przeczytalem a bylem pod Lublinem i moglem cos wykombinowac :Dhttp://kb.lv.ukrtel.net/foto/thumbnails.php?album=79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Znacie jakieś terminy innych zlotów na ukraince????co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Znacie jakieś terminy innych zlotów na ukraince????co??? Goblin Show w Odessie.Chyba ostatni tydzien czerwca - ale konkretnie nie wiem - puscilem priva z pytankiem do Diggera i SHUMA. My z Akerem jedziemy. :banghead: :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africa2 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) Tu masz kalendarz imprez na Ukrainie. Do wyboru jezyk ukrainski rosyjski i angielski. http://www.moto.kiev.ua/?events Jak sie otwozy stronka to klikasz na gorze 2006 i masz wszystkie zloty. Edytowane 23 Maja 2006 przez africa2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Tu masz kalendarz imprez na Ukrainie. Do wyboru jezyk ukrainski rosyjski i angielski. http://www.moto.kiev.ua/?events Jak sie otwozy stronka to klikasz na gorze 2006 i masz wszystkie zloty. Tylko eng u mnie nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africa2 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 No to postaram sie przetlumaczyc przynamniej pare najblizszych imprez na polski MAJ 26-28 maja Brześc (Białoruś) organizator Gold Wing Belarus i Rolling Anarchy MCC Wjazd 45$ W cenie domek, koszulka, znaczek, wjazd i cos tam jeszcze. W namiotach ma byc taniej. 27 maj- Otwarcie sezonu- Slavuta 2006, miasto Slavuta Chmielnickie wojewodztwo (OBLAST) 80673835600 TrafikCZERWIEC1-4 czerwca Miedzynarodowy Motofestiwal- "TARASOVA HORA" miato Czerkasy organizator +380674047074 "Salvador".Wiecej info na http://www.tarasova-gora.com.ua/ Polecam- mysle ze moze byc niezla impreza.10 czerwca- Dzien pamieci zmarlym motocyklistom, otkrycie pomnika. Organizator: :Fundacja pamieci zmarlych motocyklistow. Miasto Biała Cerkiew (trasa Kijów-Odessa)No i to by bylo na razie na tyle jezeli mam cos jeszcze prztlumaczyc to piszcie. Zrobie co w mojej mocy. Ps.Nie jestem tlumaczem przysieglym ani zadnym innym wiec tlumaczenie moze nie byc idealne, chociaz sie staralem. W razie bledow przepraszam organizatorow imprez i zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi