karrol Opublikowano 5 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2002 A ja sam sobie wyremontuje i licze że koszt remontu wyniesie ok 2000 pln jeżeli dodamy ok 600 zł za złom w stanie wyjściowym daje to 2600 zł czyli nie więcej niż gotowy Junaczek Hej bauer! zycze powodzenia i oby mi pypec za to na jezorze wyrosl, ale jak chcesz swojego Jasia zrobic przyzwoicie to zacznij mnozyc powyzsza sume. Ja zaczalem 3,5 roku temu liczac na mniej wiecej taka sama sume i okolo dwa lata roboty(zbieranie kasy i jej wydawanie) i srogo sie zawiodlem - szacuje jeszcze min. 2 lata. Jesli to ma byc oryginal w 100% bez ewenualnie promila to i czasu trzeba. A co do ogloszen w rodzaju 2500-3000 stan bdb, chromy, orginal, kosz,wszystko cacy itd. to ja juz sie tylko usmiecham jak to czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 5 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2002 A ja sam sobie wyremontuje i licze że koszt remontu wyniesie ok 2000 pln jeżeli dodamy ok 600 zł za złom w stanie wyjściowym daje to 2600 zł czyli nie więcej niż gotowy Junaczek Hej bauer! zycze powodzenia i oby mi pypec za to na jezorze wyrosl, ale jak chcesz swojego Jasia zrobic przyzwoicie to zacznij mnozyc powyzsza sume. Ja zaczalem 3,5 roku temu liczac na mniej wiecej taka sama sume i okolo dwa lata roboty(zbieranie kasy i jej wydawanie) i srogo sie zawiodlem - szacuje jeszcze min. 2 lata. Jesli to ma byc oryginal w 100% bez ewenualnie promila to i czasu trzeba. A co do ogloszen w rodzaju 2500-3000 stan bdb, chromy, orginal, kosz,wszystko cacy itd. to ja juz sie tylko usmiecham jak to czytam- pozdrawiam cierpliwych - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 5 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2002 To może swojego wyrzuce na śmietnik a za te pieniądze które maiałem przeznaczyć na remont kupię sobie gotowca?? I gdze tu sens?? Pewnie!!! weteran to nie gazeta w kiosku, a kupowanie gotowcow to fundowanie sobie za duza kase nieprzyjemnych niespodzianek( jak sam czegos nie dorobie to sam sobie bede mogl nakopac w dupe-nie??:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 5 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2002 ale mimo to szukam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 6 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2002 Nie rozumiem po co się tak rozwodzić na kupnem JANKA, jak by ich w ogóle nie było. Odwiedziłem ostatnio giełde na Bemowie w Warszawie i Junaków było od CHUKA. Nic tylko kupować----Sidewinder mozesz napisac -ta gielda w ktorym dokladnie miejscu, dniach i godzinach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 6 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2002 no tak ale np. w Szczecinie krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2002 Koniec świata. Jak już w Sczecinie brakuje Junaków, to cieszę się że mam dwie sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulkan Opublikowano 8 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2002 Koniec świata. Jak już w Sczecinie brakuje Junaków, to cieszę się że mam dwie sztuki. Czesc!Ciesz sie, ciesz!Tez slyszalem, ze w Szczecinie z Junakami nie za wesolo...No tak , najciemniej pod latarnia. Ale podobno duzo Jankow jest na Slasku, bo w latach swietnnosci Junaka, tam tez byl i kapital najwiekszy...Ale kto szuka, nie bladzi i znajdzie ( moze 8) )Ja mam B20 i sie ciesze jak nie wiem kto 8) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mietek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2002 Wrszcie kupiłem Junaka. Dzieki wszystkim za dobre rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2002 No to gratuluje i życzę żeby się dobrze sprawował !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 16 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2002 To jeszce mietek napisz jaki jest-oryginał czy jakiś choppero-cruiser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 16 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2002 Radami chyba nie dalem rady sie przyczynic, ale ciesze sie A co to ?- mocno "zdekompleto- i zdemolo-wane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 16 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ostatnio widziałem zdjęcia z Chicago (USA) z jakiegoś polonuskiego klubiku motorowego i wiecie na czym towarzystwo robiło sobie zdjęcia??????? :?: Właśnie na oryginalnym Janku w kolorze wiśnia. Junaków jest co raz mniej, bo je nam za wielką wodę, podstępni imperialiści wywożą. :D :D :D W sumie niech tam, przynajmniej nauczą się jak powinien wyglądać motocykl, a nie ciągle te H-D i H-D. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulkan Opublikowano 17 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2002 Czesc! No prosze, Junak w wielkiej Ameryce!Ciekawe cio na to harlejowcy 8) Ale faktem jest, ze musimy bronic swojego dorobku kultyuralno-technicznego przed podstępnymi imperialistami 8) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 17 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2002 :?: :?: :?: Wicie moze jaka OPONA zmiesci mi sie w blotniki JUNAKA M-10 .Tzn. chodzi mi czy zmiesci sie 4.0 czy nie, bo normalnnie zdaje sie dawane byly3.5. głównie chodzi mi o tyl, zeby przy skoku amortyzatorow nie tarla o blotnik(takze w koszu). To jak?-probowal ktos :?: :?: :?:aha, a przytrzymywacze opon w tych obreczach z dziurka na nie to konieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi