PGR Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Musi być w Turku :notworthy: Nie może być gdzieś indziej byle nie we Wrocławiu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Mishel, w tym sezonie nie pojeździsz :) a na pewno nie na swoim motórze :biggrin: Twoi Starsi nie są durniami, nic nie przejdzie :wink: Dam Ci się przejechac na moim ukochanym :notworthy: i na razie musi Ci to wystarczyć :clap: na pocieszenie mogę Ci tylko powiedzieć, że bedziesz jedyną osobą (brak konkurencji) jadącą na zloty jako pomoc techniczna :) :icon_mrgreen: :banghead: :D :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Jak tylko poruszam ten temat w domu, to kończy się niemalże awanturą... Dobrze to nie wygląda, ale jak będziesz drążyć temat to może w końcu ulegną? Trzeba próbować.A jak nie to wystaw gdzieś sprzęta to upozorujemy kradzież i przypadkiem maszyna znajdzie się we Wrocku :notworthy:Mogę podjąć się zadania :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Wez pomecz dupe starszym!!! ale tak dobitnie, moze w koncu sie złamia i pozwola... moi po tygodniu juz sie troche udobruchali ,ale u ciebie chyba inna z deczka sprawa. POzdrawiam, powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Mishelku! Siostra Ci pomoże! Kiedy mam jechać do rodziców? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Mishelku! Siostra Ci pomoże! Kiedy mam jechać do rodziców? :) Toś miał moto we Wrocku :bigrazz: :( :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Toś miał moto we Wrocku :bigrazz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:Peger, ale w łeb dostaniesz! :( Chyba specjalnie po to się wybiorę do Ciebie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 No to żeśta mu pomogli :icon_exclaim: Mamy już maj, a chłopina dalej jest fanem miejskiej komunikacji :biggrin: Ja myślę, że problem nie tkwi w radach lekarskich, protestach rodziców tylko w Twojej glowie. Ty zwyczajnie nie chcesz jeździć. Zacznij od naprawy swej miłości do motocykli, a wszystko pójdzie, jak z płatka. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 A ja bym przejechał normalnie i zobaczył co by sie stało :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Zacznij od naprawy swej miłości do motocykli, a wszystko pójdzie, jak z płatka. Trzymam kciuki.Z tą miłością chyba nie jest tak źle u Mishela :icon_exclaim: Ostatnio jak jechałem sprzętem i mnie wyhaczył z katamarana to zaczął mahać ręką, krzyczeć i wystawił głowę przez okno :biggrin: Także jeszcze reaguje na 2oo :cool: To dobrze rokuje na przyszłość :clap: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Postaw ich przed faktem dokonanym. weź przywieź sprzeta i co zrobią coś?? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ja myślę, że w tym przypadku sytuacja jest patowa... :icon_exclaim: Stypa będzie jak nic :biggrin: :biggrin: :cool: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 postaw starych pzred faktem dokonanym ------- to dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 zrob inaczej zamias sie rodzicow bac sam na nich naskocz ze niszcza Twoje marzenie i paseje i ze jak niemozesz jexdzic to sprzedajesz motur :cool: mnusza sie rozplakac :wink: a jak to niepujedzie to fakt dokonany :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 ze jak niemozesz jexdzic to sprzedajesz motur a rodzice - jej! hura! w końcu! synku dobra decyzja :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi