Skocz do zawartości

..::21 MAJA 2006 DOM DZIECKA W-WA::..

Bartosz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Syćko działa, rarowe archiwum. edyne co, to zagmatwana rapidshare'owa plątanina batonów powiązana z odliczaniem tych kilkudziesięciu sekund....

est parę fotek na których się załapałem :buttrock:. Stał ktoś na "lewym zakręcie" na trasce wokół boiska? Jestem ciekaw jak uginała się opona w koszu. Po śladach na jej boku widać, że konkretnie :crossy:.

Syćko działa, rarowe archiwum. edyne co, to zagmatwana rapidshare'owa plątanina batonów powiązana z odliczaniem tych kilkudziesięciu sekund....

est parę fotek na których się załapałem :crossy:. Stał ktoś na "lewym zakręcie" na trasce wokół boiska? Jestem ciekaw jak uginała się opona w koszu. Po śladach na jej boku widać, że konkretnie :banghead:.

Uginała uginała jeżdziłem parę razy za Tobą to widziałem :buttrock:

nie wiem czy jestem jakis niepelnosprytny ale nie moge obejrzec ani pierwszego linku ani drugiego.

Co do pierwszego to przy opcji Save target as... nie mam opcji sciagniecia rara tylko html z jakas chinszczyzna

a w drugim linku nie wiem co mam wybrac

ja niewiem do niektorych to chyba trzeba łopatologicznie podejć:D o ludu daj mi siłe...;):)

najeżdzasz na LINK klikasz SAVE AS TARGET lub ZAPISZ JAKO ELEMENT DOCELOWY nastepnie otwiera Ci sie okno klikasz SAVE lub ZAPISZ. Czekasz az Ci sie sciągnie nastepnie. Jesli masz WINRAR to go odpalasz jesli to nie ścigasz go stąd http://www.rarlab.com/rar/wrar351.exe instalujesz i KONIEC!

nastepnie wchodziw ********WINRARA dajesz OPEN ARCHIVE i wskazujesz ten plik który ściągnołes i w okienku na dole pokaze CI sie jakis tam katalog a wnim bede zdjecia moze byc tak ze bede odrazu zdjecia bez katalogu zaznaczac katalog lub wszystkie zdjecia i metoda przesun upuść klikasz i przecigasz sobie katalog lub zdjecia na PULPIT!!!! potem klikasz 2 razy na zdjecie lub katalog i HAVE FUN!!!!!! pzdr

link działa http://www.honda.neostrada.pl/dd_by_rad3k.rar jak sciganiesz klikas zdwa razy na ten plik dd_by_radek.rar i robisz wszystko do *****

ps.w przypadku drugiego linka tego http://rapidshare.de/files/21168099/Dd_zmn..._by_AG.rar.html NIE DZIAŁA!!! niech ktos wstawi na innych ftp albo znów wszuci na rapidshare bo nie działa...

Edytowane przez tra

stary nie wazne jak zapisuje czy html czy doc czy exe czy cos innego zrob tak jak napisalem !!!! i Ci zadziała!!!! masz zapisac to jako costam costam.html i potem otworzyc to w WINRAR i CI zadziała

stary nie wazne jak zapisuje czy html czy doc czy exe czy cos innego zrob tak jak napisalem !!!! i Ci zadziała!!!! masz zapisac to jako costam costam.html i potem otworzyc to w WINRAR i CI zadziała

oka. dziala :biggrin:

poczulem sie jak blondynka he he he