Dybcio Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Przecież w WK wprowadzają do bazy komputerowej numer silnika normalnie mimo, że w dowodzie rejestracyjnym wcale nie widniejeNie - już nie :icon_biggrin: Dokładnie od października 2005, a jeszcze dokładniej to od 21-10-2005 - jeżeli mnie pamięć nie myli.Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Nie - już nie :icon_biggrin: Dokładnie od października 2005, a jeszcze dokładniej to od 21-10-2005 - jeżeli mnie pamięć nie myli.Pozdr!a na jakiej podstawie nie? jakas ustawa, akt prawny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Bartas - tutaj znajdziesz odpowiedź :icon_biggrin:http://porady.autocentrum.pl/go/450__Numer...1957729533.htmlPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 no coz, czyli od strony prawnej sprawa silnikow jako czesci zamiennych jest jasna :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 No witam, to znowu ja :icon_mrgreen:Od 2 miesięcy nie dostałem żadnej informacji w mojej sprawie... Nie wiecie może co to może oznaczać? Z góry dzięki za odp. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 jesli nie ma info o zakonczeniu sprawy to znaczy ze sie toczy. idz i sie dowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 To źe silnik możesz zmieniać codziennie to żeczywiście nikogo nie interesuje pod warunkiem że jest on legalny np możesz mieć codziennie inną np felge przednią ale jeśli okarze się że jst kradziona (np ktoś ją rozpoznał bo miał taką w swoim moto które mu ukradli ) to też nie interesuje wydziału komunikacji ale policje PWINNO zainteresowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 jesli nie ma info o zakonczeniu sprawy to znaczy ze sie toczy. idz i sie dowiedz. Ale ona nie toczy się w moim mieście... Więc nie zabardzo mam ochotę jechać niewiadomo gdzie, żeby się dowiedzieć, że nikt nic nie wie... :icon_mrgreen: Poprostu tak się spytałem bo może ktoś już był w takiej sytuacji i mógłby mi pomóc :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 aa to sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi