Thomaszek Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witam,Chciałem zmienić lampę na diodową, tylko nie ma ona podświetlenia rejestracji (aktualna ma). Czy jest to wymagane i czy podczas kontroli mogą się o to przyczepić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witam,Chciałem zmienić lampę na diodową, tylko nie ma ona podświetlenia rejestracji (aktualna ma). Czy jest to wymagane i czy podczas kontroli mogą się o to przyczepić? Musisz mieć podświetlenie tablicy. Co za problem wyprowadzić jeszcze jedną białą diodkę pod tablicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Sorki ale za przeproszeniem policja moze cie cmoknąć w pompe;]Co ciebie to interesuje jaka to pojemość tyle ci wbili w dowodzie taki masz przegląd i to nie twoja wina ;]Nie znasz sie;]Panie takiego kupilem takim jezdze;]Co wyślą cie na ponowny przeglad??i co rozkreca ci glowice i bedą mierzyc?? :) :rolleyes: To nie problem, ale pytałem z ciekawości, bo dużo motorowerów nie ma podświetlonej (wiem, że w samochodzie jest taki obowiązek - sam teraz też mam podświetloną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Komarki nie mają i też jeżdżą.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 No właśnie komarki, ale i nie tylko. BTW. Coś mi źle zacytowało... Wolałem stare forum :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 w tym temacie http://forum.motocyklistow.pl/Co-moe-mi-zr...sie-t42931.html zacytowałem rozporządzenie traktujące o wymaganych światłach w pojazdach. można poszukać co, kto powinien mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Czytałem i tam pisze, że tylko samochód i przyczepa muszą mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 przeczytaj dokładnie, a nie pojazd samochodowy? poczytaj, co to jest pojazd samochodowy. po prostu się poucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 No pojazd samochodowy, w takim razie motorower też się zalicza? I tak zrobię to podświetlenie, bo fajnie wygląda a numer mam niezły, więc mogą go widzieć :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Teoretycznie powinieneś mieć podświetlenie tablicy, ale w praktyce raczej nie powinni się przyczepić. Ja u siebie nie mam (zostało zdemontowane przez poprzedniego właściciela), a wczoraj byłem na badaniu technicznym i nikt się nie przyczepił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi