Dymo Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 HejkaA ja jeden dłuuuugi sezon na Virażce 535 - REWELACJA - zakochałem się w niej. Ale cóż inni też chcą mieć tą przyjemność i właśnie zmieniła właściciela. Teraz będzie śmigać w W-wie. JA w poniedziałem jadę do Niemiec po Viagrę 1100. Zobaczę na jak długo bowiem zaczynam budowę i niestety ziemia ciągnie straszną kasę. Ale chwilkę nią pośmigam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajko Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Pewnie że kiedyś wimienię na inny, taki o większej pojemności :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Pewnie że kiedyś wimienię na inny, taki o większej pojemnościPodstawowe przykazanie chopperzysty: "Od dużej pojemności lepsza jest większa pojemność" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komornik Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Pierwszy sezon na HD i chyba niepredko bede chcial zmieniac . :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Przez 4 lata jezdzilem Virago 1000 z 86r i bylo extra albo i lepiej a teraz pomykam dostojnie na VN 2000 i to jest juz inna bajka potega momentu i ponad 100 konikow w cruiserze to naprawde gra :D :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrBrat Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Mam swoją Hondę Shadow 750 dopiero od od 2 m-cy.I dodam jeszcze, że nigdy nie przeżywałem takich emocji - na początku przy kupnie, a teraz jeżdżąc.Ani przy żadnym samochodzie - a było ich kilka i to nie najgorszychAni przy innych hobby (m. in. parę lat nurkowania) :icon_razz: Moto - chopper to jest to ! :) I mam nadzieję, że te marne 2 m-ce zmieni się w przyszłości na 2, a potem na 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 ja jeżdże 3 sezon i zaczynam mysleć o drugmi moto ale jako dodatek do cruisera i będzie to mały cross. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Od roku śmigam na Jinlunie 250 a wcześniej na MZ. Jestem typem motocyklicty, który przywiązuje się do maszyny, jak mi się spodoba to śmigam aż się rozleci. Junluna lubie więc ma u mnie dożywocie ale moim celem jest Goldas i mam nadzieje, że kiedyś, choćby na emeryturze w mojej stajni zagości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Świeżak jestem na 2oo (jeśli nie liczyć przejażdżek na rowerze z silniczkiem) więc nie mam porównania. Od niedawna mam kawkę VN800. To jest to, o czym od dawna myślałem. I chyba odpowiedni dla kogoś w moim wieku :). Na razie podoba mi się i nie myślę o zmianie.pzdr kruiserowców/czoperowców :icon_razz: Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Ja spedzam wlasnie drugi sezon na moim Virago 250. No korci mnie zmiana na cos wiekszego, ciagle rozgladanie, ogladanie, itp. Oczywiscie w gre wchodzi Virago, chyba ze cos mi sie odmieni :icon_razz: No ale narazie nie moge sobie pozwolic na zmiane...kto wie, moze w przyszlym sezonie.... Edytowane 26 Maja 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 A ze mnie to dziwny gość. Jeżdżę podrasowanym nakedem- jest pięknie. Spaceruje po mieście choperkiem żony i jest pięknie. A tęsknię za VTX 1300 lub Intruderkiem 1500 i smutno mi. I myśle tak- nakeda oddam do ludzi, kupię crusera, czoperkiem żony będę spacerował a syn kupi niebawem " ściga " to sobie też pośmigam. CO WY NA TO??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Nikodem -> to jest dopiero chytry plan :biggrin: Jeszcze jakbyś kogoś z rodiznki namwił na crossa to już całkiem wypas :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 dopiszę się do kolegów chopperowców. od lat jeżdzę na tego typu sprzętach, w międzyczasie dosiadałem również szlifierek, nie zamienił bym się. ale muszę przyznać, że wrażenie na plastiku obłędne :buttrock: szacuneczek dla dawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 ja juz 2 sezon smigam moją virazką i żal mi sie z nią rozstac bo trafiłem naprawde super egzemplarz z wieloma bajerami i w super stanie ale czas na cos większego narazie mysle o intruzie 1400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość livgren Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Hej, do zeszlego roku latalem intruderem 600- nakrecilem 42tys...i sie przesiadlem na...vs1400 he he he:) :icon_mrgreen: Dosiadalem kilku sprzetow klasy naked, sport czy enduro- w zyciu bym nie chcial...To tyle w kwestii odpowiedzi, a tak ogolnie to uwazam, ze jak komus przeszkadza bolaca d., wiatr we wlosach, wibracje i glosny wydech to powinien raczej poszukac...spokojnej fury :icon_mrgreen: (takiej ze smiglem albo gwiazda) PZDR nogami do przodu.. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi