customer Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 WITAM! CZekam z niecierpliwością na rozpoczęcie sezonu motocyklowego? Coś na ten temat wiecie? Gdzie i kiedy ma się zacząć?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Oficjalne otwarcie pewnie tam gdzie zawsze (Malta) i w terminie jak zawsze (okolice 20-go kwietnia). A poza tym sezon się zacznie niedługo, choć dla niektórych pewnie już się zaczął ;) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
customer Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Dzięki, jakby ktoś miał dokładniejsze informacje to prosze o info.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 wlasnie, ja tez wybralbym sie na rozpoczecie, a gdyz bedzie to moje 1 wiec chcialbym wiedziec gdzie co i jak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K1100rs Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Znajomy mi mówił, że Moto-magneto robi 22 kwietnia w sobote. [ Dopisane: 22-03-2006, 20:44 ]Mam potwierdzenie, iż 22.04 o 10:30 na Malcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 da ktos znac jakis czas szybciej ??gdzie dokladnie i w jakich godzinach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi