helmet Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 mam pytanie - czy wiecie moze jak się zakończyła w/w akcja?podobno nagrody miały być i publikacje najciekawszych zdjęć. a szukam właśnie i nic takiego nie moge znaleźć. jeżeli macie jakieś informacje na temat (szczególnie zdjęcia) to dajcie sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Podobnie pytanie wystosowałem do Policji niedawno i dostałem odpowiedz ze nadesłano tylko 1 zdjecie które w dodatku było żartem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 W wakacje jak byłem przelotem w Koninie to policjant stał na boku drogi, myślałem że z suszarką, a ten aparat miał i fotki cykał ;) Niestety musiałem go zawieść i nie postawiłem na koło :banghead: POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 W wakacje jak byłem przelotem w Koninie to policjant stał na boku drogi, myślałem że z suszarką, a ten aparat miał i fotki cykał Niestety musiałem go zawieść i nie postawiłem na koło zza radiolki by wyszedł drugi wtedy i miał by ''lizaczka'' dla Ciebie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Podobnie pytanie wystosowałem do Policji niedawno i dostałem odpowiedz ze nadesłano tylko 1 zdjecie które w dodatku było żartemhehe, akcja społeczna się nie przyjęła? a moze mieszkańcy nie zdążyli aparatów wyciągać z kieszeni na widok motocyklisty?w zasadzie możnaby wspomóc policję jakąś grupową sesją zdjęciową, hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Niestety musiałem go zawieść i nie postawiłem na koło nieno jak mogłeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 a na czym ta akcja polegała, moze jakiś link wrzućcie z opisem akcji, z chęcią poczyutam.. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 na tym ze jak zrobiles zdiecie jakiemus motocykliscie lamiacemu przepisy, biegles z tym do komisariatu i potem bylo losowanie :notworthy: najlepsze zdiecia wygrywaly, nie panietam co, ale chyba przejazdzke po okolicy policyjnym polonezem z mozliwoscia wlaczenia swiatelek czy jakos tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi