padalec007 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Witam, nigdy mi nie przeszkadzało że mam krzywy wahacz ale moto nie moze przejść przeglądu... Dlatego pytam, może ktoś wie, gdzie na terenie warszawy - nie daleko warszawy -jest jakiś zakład, który podjąłby się wyprostowania tego wahacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Jak masz ogara to nie baw się nawet w prostowanie... przecież wahacz do tego sprzęta używany można kupić za 15zł.... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 To nie hayabusa żeby się bawić w prostowanie, na allegro jest tego w brud także nie zawracaj sobie dupy prostowanie, w pełni popieram swego przedmówce.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padalec007 Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 chciałem kupić wahacz ale jak ktoś sprzedaje to to nie jest podejżane? może mieć wybite tulejki albo być skrzywiony tak jak mój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Hm... tulejki to przecież groszowe sprawy - przecież zakladajac inny wahacz to i tak trzeba zmienic bo to jedna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Poczekaj sobie raptem niecałe 2 tygodnie będzie mototarg i kupisz tam obejrzysz i napewno będziesz lepiej zadowolony niż z prostowanego ( www.mototarg.pl ) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ja mam od ogara 200 cala rame do opylenia, ale moge sam wahacz tez zdjac. jakby cos to wal na PW, dorzuce ci jakies graty do ogara napewno. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padalec007 Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 niestety wahacz z ogara 200 z uwagi na łańcuch z prawej strony ma tego "sutka" po lewej, a ogar 205 ma to coś z prawej strony i byłoby za dużo do przerabiania, na tym mototargu chyba poszukam bo przez net to też głupio kupować używane części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 wahacz z ogara 200 z uwagi na łańcuch z prawej strony ma tego "sutka" po lewej, a ogar 205 ma to coś z prawej strony racja racja, dlatego tez podkresilem ze do 200... w takim razie pozostaje bazar... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ogar i przeglad??? od kiedy niby?? a nawet jesli juz robisz ten przeglad to w jakiej stacji ktos sie wogole interesuje ogladaniem ogara czy sprawny czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padalec007 Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 jak się przerejestrowuje z zielonych blach mając zgłoszenie do rejestru a nie dowód rejestracyjny to trzeba robić przegląd, na przeglądzie facet podlazł do moto i odpalił, sprawdził czy są światła i się pluł że nie ma kierunkowskazów ale powiedział że przymknie oko, lusterko, trąbnik, wszystko było, sprawdził numery na ramie, i stanął od tyłu - patrzy - hm... czy on nie ma koła jakiegoś odsuniętego? ja mówię, że lekko ale działa, a on, o nie, to niebezpieczne i kazał wrócić jak z tym zrobię porządek, tak więc minął rok i chcę moto zarejestrować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 To nie hayabusa żeby się bawić w prostowanie, na allegro jest tego w brud także nie zawracaj sobie dupy prostowanie, w pełni popieram swego przedmówce.pozdro Taki mały ot ale ja bym się w busie w prostowanie wolał nie bawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 W romecie wahacz jest bardzo delikatny i spokojnie wyprostujesz go łomem czy łyżką do opon. Wyciagasz koło, wkładasz łom pod jedno z ramion a nad drugie, i przeciągasz wahacz na odpowiednią strone, tak aby koło po założeniu było pionowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padalec007 Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 problem polega na tym, że: nie wiem czy nie będzie się odkształcał spowrotem po wyprostowaniu, nie wiem czy ramy przy okazji nie przekoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Nie prostuj tego. Badanie masz mieć ze stacji diagnostycznej dowolnej czy wskazał Ci urząd? Jesli dowolna to jedź do takiej gdzie oleją taka błachostke. A wahacz kup używany i nowe tulejki do niego. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi