Sosna 83 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 uffffff, moto dzis odebrane, i gotowe do jazdy na rybnik, panom z KM MOTO we wrocławiu wielki szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ale specjanie powtórzę:GRUPA WROCŁAWSKASTACJA BP o godz. 11:30 dnia 22 kwietnia 2006 roku(stacja znajduje się na Al. Karkonoskiej przed mostem Partynickim po prawej stronie jadąc w stronę autostrady) pzdr @starteProszę poczekajcie na mnie jakbym nie dotarła na czas :) bo jestem na uczelni do 11.15 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 sosna 83 możesz podać adres tego servisu i 2 zdanka o nim? zbyhu - przelew zlecony, dokonany będzie we wtorek (nie wiem z jakiej paki, ale bank też obchodzi święta?) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Noo, to sie dzis wplat wysypalo! Jestem z Was dumny! :)Szkoda, ze pogoda kijowa, to bym posmigal za te kase ;). LISTA:1>Prot 2>Kaśka3>Astarte4>Konik 5>Mario 6>Kaka 7>Cotlet 8>Bejz 9>Mishel 10>eMDe 11>Jerry 12>Adu 13>Greg14>Bronx15>Krasnal16>Broda17>Zimer18>Mimo_ck19>Bahama20>Amazonka21>Yaco22>Paho23>QuadMan (????)24>Draco Fisher25>JACA26-29> Hornet + dziewczyna + kolega z dziewczyna30>Bodzyn31>Ario32>MarianKa33, 34>Zomb + Plecaczek35, 36, 37> AdamWo38> Sosna 8339, 40> dangel + plecaczek41> Browar42> RAFAL43> bartic44>zbyhu45> TubaPL46> Witas47, 48>Schpakoo + plecaczek Pozdrawiam! Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 :) :) no ładnie, ładnie !! :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 yeah! jestem na liście! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Czolem! Noo, to ja: bede stal pod Szpila od godziny 15:30!! Postarajcie sie wyjechac spod radiostacji NAJPOZNIEJ o tej wlasnie godzinie, gdyz o 16 wypadaloby byc juz pod Szpila. Mamy potem godzinke na zakupy i dojazd :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Wez mnie tam Zbychu dopisz do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Czolem! LISTA:1>Prot 2>Kaśka3>Astarte4>Konik 5>Mario 6>Kaka 7>Cotlet 8>Bejz 9>Mishel 10>eMDe 11>Jerry 12>Adu 13>Greg14>Bronx15>Krasnal16>Broda17>Zimer18>Mimo_ck19>Bahama20>Amazonka21>Yaco22>Paho23>QuadMan (????)24>Draco Fisher25>JACA26-29> Hornet + dziewczyna + kolega z dziewczyna30>Bodzyn31>Ario32>MarianKa33, 34>Zomb + Plecaczek35, 36, 37> AdamWo38> Sosna 8339, 40> dangel + plecaczek41> Browar42> RAFAL43> bartic44>zbyhu45> TubaPL46> Witas47, 48>Schpakoo + plecaczek49> Szfagier Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Wychodzi mi ponad 40 sprzętów. Nooooo ... to niezły wynik :banghead: Amazonka daj znać na gg albo PW odnośnie Twoich planow wyjazdowych. Lecimy z Rafałem południową obwodnicą Krakowa więc jak chcesz ... wiesz ... w grupie raźniej. Przelotową mamy "Skacowany Krasnal" więc nadążysz :crossy: A jakby co ... to się moto w krzaki wrzuci, a Ty zabierzesz się jako plecaczek :banghead: :P Kurrrrrr..... jeszcze 5 dni :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Proszę poczekajcie na mnie jakbym nie dotarła na czas :crossy: bo jestem na uczelni do 11.15 :PHej,na ile ta godzina jest poprawna? I jaka tolerancja dla spóźnialskich?? Ostatnio pamiętam że poślizg był jakieś 2h. Krasnal i Broda gdzie się dołączają??pozdrowionkaJerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ja na 90% będę startowała z Bielska do Gliwic pod radiostację, więc nie czekajcie na mnie na BP we Wrocku :crossy: :banghead: Ostatnio pamiętam że poślizg był jakieś 2h.Poślizg 2h :P , dobrze że ostatnio też z BB jechałam :banghead: Krasnal i Broda gdzie się dołączają??Pierwszy zjazd z autostrady po wyjździe z Wrocka, kierunek Katowice :banghead: Tak zrozumiałam z wcześniejszych postów pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Prot a my sie zdzwonimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) KUR%$ MAĆ!!!!! JA PIERDO** !! :icon_mrgreen: k*rw ... CO ZA PECH !!! CO ZA ŻYCIE !!! OD TYLU TYGODNI CIESZĘ SIĘ TYM ZLOTEM I KUR** PO ZAPŁACENIU KASY, TYDZIEŃ PRZED RYBNIKIEM DOWIADUJE SIĘ ZE NIEŹLE Się POSRAŁO WSZYSTKO I NA 99% BEDE MUSIAŁ WŁAŚNIE W SOBOTE JECHAĆ DO Pipcyka NA WARSZTAT :crossy: :icon_mrgreen: TO SIE NAZYWA PESZEK !! .... jedyne wyjście to takie, że jeśli sie nieźle sprężymy to w nocy bedę od niego wracał (o ile uda się skończyć w jeden dzień) to zahaczę o Tesco po jakieś browary i wpadne w nocy :) Trzymajcie Kciuki żeby się udało, bo mam dość ostatnich wydarzeń .. ale tak to juz bywa że jak sie sypie to na raz wszystko ... PoZDro :icon_mrgreen: Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Przelotową mamy "Skacowany Krasnal"Heh Prot - Amazonka chyba da radę na XS 120 polecieć (bo mi właśnie 'skacowana' taka wychodzi) :icon_mrgreen: Krasnal i Broda gdzie się dołączają??Tak ja już Astarte raczyła wspomnieć my z brodą (+ 2 plecaki) czekamy na pierwszym parkingu od wjazdu na A4 (czyli tak ze 3km od stacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi