Mariusz Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Ladny sprzecik.Niech sie dobrze spisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam wszystkich.Ja również się "pochwalę" nowym nabytkiem...Mam nadzieję, że spodoba się forumowiczom :banghead: Po kilku jazdach juz wiem, że muszę się nauczyć na nowo jeździć :) Poprzednio śmigałem Fazerkiem 600 a to inna klasa, inna pozycja, inny sposób skręcania inna geometria motka itd itp... Ale radocha jest cały czas taka sama.Tutaj możecie to cudo zobaczyć moja R6 Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalin Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Gratulacje :buttrock: Niech się dobrze sprawuje (Yamcia i Szczęśliwy posiadacz) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Farciarzu :buttrock: Też mi się szósteczka podoba :evil: Tylko pozazdrościć nio :biggrin: , ale zobaczymy co za 3 lata sobie sprawie hehe pozdrowienia, szerokiej drogi i pełnego baku :biggrin: Młoda :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Gratuluje oby dobrze sie sprawowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 uhhhhh ten wydech SHARKA musi pięknie brzmieć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 gratki :biggrin: kochaj mocno dzikuske :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam!W takim razie ja sie rowniez podpinam do tematu :lalag: Kupilem Yamaszke R6, 2003 rocznik, stan niemalze idealny :clap: Dzisiaj juz pare kilometrow nawinalem, ale stwierdzilem ze po ciemku, w lekkim deszczu i przy ok 5 stopniach nie ma zbytniego sensu... :buttrock: Jednak wrazenia sa niesamowite :) Mam nadzieje, ze prognoza pogody na jutro sie nie sprawdzi i bedzie slonecznie :crossy: Do zobaczenia na trasie! :)P.S. Zdjecia na bikepics (podpis) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Gratuluje :)Ja czekam do lystopada :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) No no, ładnie sie prezentują R6stki :) Ten szaro-grafitowy lakier jest zajefajny !!! POzdro Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez .:SoBoL:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Pierun gratki dobrego wyboru ;) Montuj wydecha ... ! :) ja zalozylem wcozraj 2bros racing... jest mega wypasny .. tyle powiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Jak przestawic temperature zeby wskazywalo w stopniach celsjusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kochanski4 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 uuuuuuuuuu lala!! ale lala:) full wypas moto! gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi