galar Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Ja się rzadko kiedy obrażamAle nie lubię się spóźniać jakrównież oczekiwać na spóźnialskich(bo to właśnie mnie wkurza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Może jak będziecie 50km od Cz-wy ktoś puści głuchego czy coś? Będę wiedział, że dojeżdzacie i wybiorę się gdzieś w okolice wjazdu do Częstochowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 thomaszek>bedziesz mie slyszal, sciagne wydechy:) galar>czegos niekapuje, sugerujesz ze sie spuznilismy?toc nas mijales po drodze, no ale niema co dociekac...w tym roku punkualnie o 7 i I-I U J... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Spotkanie z chętnymi w samej Częstochowie: Stacja BP na trasie "1" ponieważ jest to bardzo charakterystyczne miejsce: stacja oraz McDonalds są po obu stronach ulicy. Umówmy się przed McDonalds po stronie Castoramy. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Ok, jestem za. Jest to dosyć bezpieczne miejsce. Będę tam na was czekał tylko podajcie jakąś godzinę co by nie trzeba od siódmej czekać :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi