piasektt Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Sprawdzaj wszystko: filtr powietrza, zawiasy ,czy nic nie cięknie, sprężanie, luzy w kołach, zobacz jak biegi wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 I oczywiście jazda próbna obowiązkowa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 moto zajebiste!! :) posłuchaj kolegów 4um'owiczów i będzie git 8) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Strzałek ile chcesz za dzień zebyś pojechał ze mna do konina?? Serio pytam jak masz gg to do mnie napiszJa nie mam czasu. Zrób tak jak Ci koles z MD powiedział. Poszukaj jakiegoś servisu w koninie i tam go wez na przegląd. tylko uważaj zeby koles nie był tam zabardzo zaprzyjaźniony z nimi. Byłem akurat swiece odebrac jak dzwoniłes :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouse67 Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Heheheheh no spoko tak zrobie a mam inne wyjscie jeszcze moze zagadam ze znajomymi mojego ojca jacys motocrossowcy moze oni pojada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Mozesz tez sprawdzic , czy nie ma luzow w kolach, oraz jak wygladaja tarcze hamulcowe, czy nie sa nie rowne. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 gratuluje zygizz, właśnie zostałeś archeologiem... [dla bardziej niekumatych - po co odkopywac stare tematy?] Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi